Bodrum Gündem

Saruhan Siyaset Sahnesinin En Etkili Grubu Muhtarlar ile Bir Araya Geldi…

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Mustafa Saruhan ve meclis üyeleri hafta sonu çalışmalarına Ortakent-Yahşi Mahallesi’ndeki kahvaltılı sohbet toplantısı ile başladı. Saruhan; “1 Nisan’dan itibaren ilk işim; belediye binasında Muhtar İrtibat Ofisi ve onlara tahsis edeceğimiz bir araç ve sekreterler ile sorunları en iyi şekilde çözeceğiz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan ve meclis üyesi adayları seçime sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Çok planlı ve kurumsal bir çalışma yapan CHP Bodrum Örgütü, sabah erken saatlerde seçim ofislerinde yaptıkları günlük programın ardından planlı bir şekilde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Mahallelerin gözü kulağı olan ve siyaset sahnesindeki rolleri günden güne artan muhtarlar ile bir araya gelen Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan, meclis üyeleri adayları, muhtarların desteğini şimdiden aldı.  Dramalı Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan, meclis üyeleri adayları, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz ve yaklaşık 50 mahalle muhtarı katıldı. Ahmet Cemil Gündüz mahallerin sorunlarını belediye ile ortak görüşerek çözme görüşünde olduklarını belirterek “Sorunlarımızı sık sık belediyeye iletiyoruz, Sayın Saruhan’dan önümüzdeki dönemde seçilirse, bu sorunların daha hızlı çözümü için destek isteyeceğiz…” dedi.

Muhtarlara Büro ve Araç Sözü Verdi…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan “Aşamayacağımız engel çözemeyeceğimiz sorun yok. Yeter ki sorunları çok iyi tespit edelim hızla proje üretelim. Muhtarlarımız bizim için en önemli iletişim unsuru. Bu nedenle 1 Nisan’dan itibaren ilk işim belediye binasında oluşturacağımız Muhtar İrtibat Ofisi ve onlara tahsis edeceğimiz bir araç ve sekreterler ile sorunları en iyi şekilde çözeceğiz. Ardından da bugünkü talepleri üzerine dernek binası yapmak için çalışmalara başlayacağız. Sorunları çözecek heyecanım var inancım var direncim var…” dedi.

Sorunları Çözersek Mutlu Oluruz Yüzümüz Güler

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan kendisini yüzü gülmüyor diye eleştirenlere oldukça dikkat çeken bir şekilde yanıt verdi. Saruhan; “Bazen yüzüm gülmüyor eve çünkü mahallelerimizin kentimizin sorunlarını gördükçe mutlu olmam olmamız mümkün değil. Bu sorunları aşarsak hep birlikte mutlu olacağız. O zaman hepimizin yüzü gülecek…” dedi.

Saruhan; “Benim ve üye adayı arkadaşlarımın amacı güzel bodrumda barış içinde kimsenin düşüncesine yaşamına müdahale etmediği bir yaşam. Yaşadığımız coğrafyada oluşan sorunlara müdahale etmek. Bazen yüzüm gülmüyor eve çünkü mahallelerimizin kentimizin sorunlarını gördükçe mutlu olmam olmamız mümkün değil. Bu sorunları aşarsak hep birlikte mutlu olacağız. Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız olacak sorunları anında bize iletecek. CHP’nin özüne yakışan çağdaş aydınlık bir geleceği mutlu bir kenti kurmak için yola çıktık. Çok iyi organize olarak ve yerinde proje üreterek bunları aşacak çözecek güçteyiz. Bu nedenle siz sayın muhtarlarımızdan Bodrum için bizim ile el ele fikir birliği içerisinde olmanızı rica ediyorum. Çok daha güzel yaşanabilir ve huzurlu bir Bodrum yaratmak mümkün, ben ve üye adaylarımız bu bilgi ve birikim içerisinde…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.