Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Milletin sağduyusu Kemal Kılıçdaroğlu dedi

    Siyasi deprem sadece salladı bu sefer yıkamadı…

    Meral Akşener’in yuvaya dönmesi ile Türkiye’nin tekrar yüzü güldü. Türkiye yine umutlandı. Çünkü 21 yıldır tek bir kişi tarafından yönetilenler artık Türkiye’de bu rejim ile yaşamak istemedikleri için şoka girmişlerdi.

    İmamoğlu ve Yavaş umutları tekrar yeşerttiler

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın bu krizin aşılması için sürpriz devreye girmesi ile Türkiye’nin gündemi tekrar yeşerdi ve umutlar arttı.

    Türkiye en güzel haberi duydu

    Bu iki başkanın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ikna etmeleri ve tekrar masaya dönmesi Türkiye’nin duyacağı en güzel haberdi.

    Siyasi deprem sadece salladı

    İşte bu saatten sonra Milli İttifak, seçmenlerinin yüzü tekrar güldü. Türkiye’yi 1 ay önce yıkan ve 11 ilde 45 bin kişiyi aramızdan alan deprem, 1 ay sonraki siyasi depremde sadece salladı bir can almadı. Bu da hayırlı bir sallama oldu.

    Sağduyu galip gelmiştir

    Bir yerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masayı devirip, çıkmasından sonra yaşanılan süreçte Milletin verdiği tepki ve ortaya koyduğu sağduyu bu dönüşte galip gelmiştir. Baştan kavga edilerek başlayan her işin sonu iyi olur. Onun için bunu hayıra yormak gerekir. Sonuçta Türk demokrasisi iyi bir sınav vermiştir. Türkiye daha güçlü çıkmıştır.

    Millet İttifakı daha güçlü çıkmıştır

    Bu saatten sonra Millet İttifakını bozmak için Cumhur İttifakı elinden geleni ardına koymayacaktır. Ancak Millet Ittifaki artçı depremi en ufak zararla atlatarak, seçmeni ile kucaklaşmış ve daha güçlenmiştir.

    Kim ne derse desin yola devam

    Artık Millet İttifakı önüne bakıp, kim ne diyorsa desin Tek Adam rejimini yok etmek el ele verip Türkiye’yi tekrar tam demokrasi ile çalışan parlamenter sisteme geçirmek için verdikleri sözü yerine getirmeliler.

    Birleşe Birleşe kazanacağız.

    İşte bu slogan İle seçimlere gidecek Millet İttifakı’nda moraller zirve yaparken, Beştepe’de huzur tekrar kaçmıştır.  Millet İttifakı Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı aday olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçmiştir. En doğru seçimdir. Millet İttifakı ile İstanbul ve Ankara Büyükşehirleri alındığına göre Çankaya Köşküne giden yoluda açılmıştır.

    Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bu seferki seçimden büyük bir Zafer ile çıkacaktır. Çünkü Türkiye’ye bir sözü var. Şimdiden Hayırlı, Uğurlu Olsun!

    6 lideri Deprem bölgesinde görmek istiyoruz

    Meral Akşener’in masayı terk etmesinden sonra deprem bölgesi haliyle gündemde geriye düşmüştü. O nedenle 6’lı masa liderini hemen yarın deprem bölgesinde görmek istiyoruz. Orada yaralar sarılmaz ise Türkiye gerçekten gülemez.

    Sevgi ile kalın Stockholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.