Bodrum Gündem

Bodrum ve Muğla’da CHP Kazandı

Bodrum ve Muğla’da CHP Kazandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP’li Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanlığını da CHP’li Ahmet Aras kazandı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde heyecanlı bir sürecin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP’li Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanlığını da CHP’li Ahmet Aras kazandı. Muğla İlçelerinde ise özellikle Fethiye, Ortaca ve Ula’da dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı. Fethiye’de beklenildiği gibi CHP’li Alim Karaca kazanırken, Ortaca’da MHP’li Alim Uzundemir, Ula’da ise AK Partili İsmail Akkaya seçimi kazanan isimler oldu.

Kesin olmayan sonuçlara göre; Bodrum’da CHP’liAhmet Aras yüzde 45, Datça’da CHP’liGürsel Uçar yüzde 58, Fethiye’de CHP’li Alim Karaca, Milas’ta CHP’li Muhammet Tokat, Marmaris’te CHP’li Mehmet Oktay, Menteşe’de CHP’li Bahattin Gümüş, Köyceğiz’de AK Partili Kamil Ceylan, Yatağan’da AK Partili Mustafa Toksöz, Dalaman AK Partili Muhammet Karakuş, Kavaklıdere’de AK Partili Mehmet Demir, Seydikemer AK Partili Yakup Otgöz, Ortaca’da MHP’li Alim Uzundemir  kazandı.

Buna göre Büyükşehir ve altı ilçede CHP’li Belediye Başkanları ile beş ilçede de AK Partili Belediye Başkanları ile Ortaca’da ise MHP’li Belediye Başkanı tarafından yönetilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.