Bodrum Gündem

BODRUM’UN YENİ SPOR MERKEZİ “BASİ PİLATES”

16.11.2015
0
A+
A-

diflucan without prescription treatment of bipolar disorder Buy Natrexone pilates-senem-sarpDünyanın en çok kabul gören pilates metodu olan BASI Pilates metodunu en üst düzey ekipmanlarla uygulamayı hedefleyen Senem Sarp , MindBodyActBitez Kavşağında isimli açtığı mekanla hizmet vermeye başladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Hafta sonu yapılan açılışa çok sayıda davetli katıldı. Pilates stüdyosunda orijinal pilates derslerinin yanı sıra yoga, piloxing ve zumba gibi grup dersleri de yer alıyor.

Merkezi Kaliforniya olan BASI pilatesin Bodrum stüdyosu olduklarını söyleyen Senem Sarp, pilates dışında crossfıt, yoga, anti gravity, piloxing, zumba gibi özel ve grup derslerinin de mevcut olduğunu dile getirdiği konuşmasına şöyle devam etti   “Merkezi Kaliforniya olan basi pilatesin Bodrum stüdyosuyum. Aynı zamanda eğitimler veriyoruz.   Stüdyoyu açalı bir ay oldu. Pilates dışında Functional Training stüdyolarının da stüdyolarımız var. Crossfit, yoga, anti gravity, piloxing, zumba gibi özel ve grup dersleri veriyoruz. Eğitmenlerimiz free lens çalışıyor burada. Kadrolu değil dışarıdan eğitmen getiriyoruz. Onun dışında eğitmen yetiştiriyoruz zaten. Hali hazırda yarın gelecek olan 6 kişilik bir eğitmen kadromuz var. Sabah saat dokuzda açıp akşam saat dokuza kadar buradayız. Cumartesi günleri de açığız. Talebe göre açılış ve kapanış saatleri değişiyor. Yazları sabah sekizden akşam ona kadar açık olacağız. Her yaştan bireye ders verebiliyoruz. Tam anlamıyla cross feet ekipman, zemin ve eğitmen olarak yapılan tek stüdyo biziz şu anda. “

İki katlı olan MindBodyAct  Studio’da 320 metrekare kapalı alan mevcut. MindBodyAct Studio Bodrumun en kapsamlı ve büyük stüdyolarından biri.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.