Bodrum Gündem

Turizm Buluşmaları 17 Nisan’da Başlıyor…

Turizm Buluşmaları 17 Nisan’da Başlıyor…

Türkiye’nin en güçlü gelir kaynaklarından biri olan turizm sektöründeki gelişmeleri ve  dijitalleşmenin getirdiği yenilikleri ele almak için sektör temsilcileri ve duayenleri buluşturan Akbank Turizm Buluşmaları’nın ilki 17 Nisan’da Bodrum’da “Turizmde Dijital Dönüşüm” temasıyla  başlıyor.

Bodrum Gündem Haber

Akbank Turizm Buluşmaları 2019-2020 sezonunda turizm yatırımcıları, girişimciler ve sektörün önde gelen sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Türkiye genelinde birçok farklı turizm bölgesinde gerçekleştirilecek. 2019 sezonunda Bodrum, Antalya, Marmaris ve Manavgat’ta yapılması planlanan toplantıların ilk etkinliği, Bodrum Titanic Deluxe Hotel’de 17 Nisan Çarşamba günü saat 12.00’de başlayacak. Gün boyu sürecek olan ve turizm ile ilgilenen herkesin davetli olduğu etkinliğe katılım ücretsiz olacak. Katılım için www.turizmbulusmalari.com adresinden online kayıt oluşturulabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum TÜRSAB BYK Başkanı Yüksel Aslan ve Akbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz’un açılış konuşmalarıyla başlayacak olan etkinlik “Geleceğimiz Turizm” paneli ile devam edecek. TOBB E-ticaret Meclis Başkan Yardımcısı Merter Özdemir moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde Akbank Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Turizmci Dr. Cem Kınay ve Paramount Otel’in İşletmecisi Geylan Dursunoğlu turizmin gelecek trendleri ile kendi yolculukları hakkında ilham veren paylaşımlarda bulunacak.

Turizm sektörünün ve dijital dünyanın başarılı oyuncularının sunumlarına sahne olacak Akbank Turizm Buluşmaları’nda sırasıyla Hotel Runner YK Başkanı Ali Beklenen, Related Dijital CEO’su Sedat Kılıç, Hotech CTO’su Hamdullah Turgut, Goodjob Marka Mühendisi Ömürden Sezgin ve Dijital Dönüşüm Lideri, Akademisyen Kozan Demircan artan teknoloji ile gelişen turizm eğilimleri ile dijital çözüm ortaklıkları gibi birçok kolaylaşan süreci somut veriler ile işleyecek. Akbank Turizm Buluşmaları’nda konuşmacıların uzmanlıkları doğrultusunda ele alacakları bazı konu başlıkları ise şu şekilde:

  • Turizm Odaklı Dijital Pazarlama Yöntemleri
  • Turizmde Data ile Dijitalleşme
  • Dijital Dünyada Markalaşma Stratejileri
  • Turizmde Dijital Dönüşüm

Bodrumlu turizmcilerin yoğun ilgiyle beklediği etkinliğin “Turizmde Yeni Nesil İş Yapış Biçimleri” başlıklı panelinde ise Akbank KOBİ Ürün Müdürü Turgut Çatalkaya moderatörlüğünde, Otelz.com YK Üyesi Orkun Tekin, Eres Medya CEO’su Yılmaz Eres, Eticaret Merkezi YK Üyesi Birkan Babakol ve Graphx Ajans Kurucu Ortağı Cihan İşbaşı katılımcılara dijital imkanlarla gelişmekte olan turizm sektöründe yeni oluşan iş yapış biçimleri ve imkânları hakkında önemli bilgiler aktaracak. Son olarak, kapanış konuşmasını yapmak üzere söz TOBB Eticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir’e bırakılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.