Bodrum Gündem

Türkiye İşçi Partisi Bodrum İlçe Örgütü Çocuk İstismarını Kınadı

Türkiye İşçi Partisi Bodrum İlçe Örgütü Çocuk İstismarını Kınadı

Türkiye İşçi Partisi Bodrum İlçe Örgütü son günlerde gündeme oturan cocuk istismarı ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

TİP İlçe Başkanlığında yapılan açıklamayı ilçe yönetiminden Elvan Solar yaptı. Basın açıklamasında Muğla İl Başkanı İskender Doğer, Bodrum İlçe Başkanı Ömer Kopuz da hazır bulundu.

Konu ile ilgili açıklama şu şekilde;

“İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde 23 Nisan’da çocuk bayraminda, 5 yaşındaki kız çocuğuna  gerçekleşen cinsel istismarı kınıyor ve lanetliyoruz. Türkiye çocuk istismarının, kadına yönelik  şiddetin  AKP döneminde geldiği boyutlarını  sergilemektedir. Çocuk istismarına ve kadına yönelik işlenen suçlara karşı mevcut yasaları işlevsizleştirerek, 115 çocuğun doğum yaptığını ortaya çıkaran sağlık emekçisini sürgün edenler,onlarca çocuğumuzun tacizine sahne olan ENSAR VAKFI’nı aklamak için “bir kereden bir şey olmaz” diyenler, “çocuğun rızası”, ”iyi hal, saygın tutum” indirimlerini uygulayanlar, çocuklara ve kadınlara, şiddet, istismar ve karanlıktan başka bir şey sunamazlar! Çocukları ve kadınları gerici fetvalarınız ve yasalarınızla karanlığa mahkum etmenize izin vermeyeceğiz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.