Bodrum Gündem

Bodrumlu Çevre Gönüllüsü ve Aktivist Doğan Ünal Vefat Etti

2011 yılından bu yana Bodrum Gümüşlük’te yaşayan, çevreci ve aydın kişiliği ile herkes tarafından sevilen Doğan Ünal yaşama veda etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

25 Mart 1955’de Erzurum’da doğan Doğan Ünal, babasının görevi nedeni ile 40 günlükken İstanbul’a yerleşmişler. Kalamış Lisesi ve Marmara İşletme Fakültesi mezunu olan Ünal işletmecilik ve 1995’ten itibaren de grafikerlik yaptı.

Kasım 2011’den bu yana Bodrum’da yaşayan Doğan Ünal’ın 1977 doğumlu Burak Ünal ve 1992 doğumlu Ozan Ünal adlı iki evladı, Mila isimli de 7 yaşında bir torunu bulunuyor.

Erken yaşta başlayan Parkinson hastalığına yakalanan Ünal’ın bu rahatsızlığı kontrol altındaydı. Lakin bir kaza sonucu 8 Nisan’da kalçasını kırıldı. Ameliyat sonrası tekrar düşünce ikinci bir ameliyat daha oldu. 4 Mayıs’tan beri Ataşehir Memorial’de yoğun bakım ünitesinde yaşam makinasına bağlı olarak tedavi altında bulunan Doğan Ünal, 20 Mayıs öğleden sonra 15.30 civarında vefat etti.

Cenaze töreni 21 Mayıs (bugün) İstanbul’da Sahray-ı Cedit Camiinde gerçekleştirilecek. İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınacak ve toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.