Bodrum Gündem

Sanatçı Rıfat Koçak Atölyesinde İş Kazası Geçirdi..

Sanatçı Rıfat Koçak Atölyesinde İş Kazası Geçirdi..

Bodrum’un Yalıçiftlik Mahallesinde yaşamını sürdüren sanatçı Rıfat Koçak atölyesinde geçirdiği iş kazası nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ağırlıklı olarak resim ve metal heykel üzerine yaptığı eserlerle tanınan sanatçı Rıfat Koçak,  dün atölyesinde geçirdiği iş kazası nedeniyle parmakları pres makinesinde hasar gördü.

Kaza sonrası Bodrum’da yapılan acil müdahalenin ardından 9 Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan sanatçının bugün ameliyata gireceği ifade edildi.

Ressam Mine Arasan ve sanat galerisi sahibi Zeynep Çavuş’tan edinilen bilgiye göre sanatçının durumunun kontrol altında ve bilincinin açık olduğunu dile getirdiler. Sanatçı ile de telefonda görüştüğünü belirten Mine Arasan “Haberi duyunca çok üzüldük, canımızdır Rıfat bizim. Telefonda da konuştum ayrıca. Talihsiz bir kaza yaşadığını, parmaklarının preste sıkıştığını fakat kopma olmadığını özellikle söyledi ve korkulacak bir durum olmadığını belirtti. Sevenleri korkmasın, Rıfat en kısa zamanda aramıza sapasağlam dönecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.