Bodrum Gündem

Bodrum Amerikan Kültür Kolejinin Uzaktan Eğitim ON-LINE Programı Hazır

Bodrum Amerikan Kültür Kolejinin Uzaktan Eğitim ON-LINE Programı Hazır

Okulların tatil kararı alınmasının ardından Bodrum’da eğitim veren okullar ardı ardına açıklama yaparak evden eğitim programına hazır olduklarını bildiriyorlar…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Amerikan Kültür Kolejide yazılı bir basın açıklaması yaparak Koronovirüs salgını nedeniyle evden eğitim programlarının hazır olduğunu öğrenci, veli ve kamuoyuna duyurdu.

Bodrum Amerikan Kültür Koleji Kurucusu Çiğdem Demiralp’in imzası ile yayınlanan açıklamanın başında “Bodrum Amerikan Kültür Koleji olarak, ülkemizde ortaya çıkan corona salgınından dolayı zarar doğurabilecek her ayrıntıya karşı, gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bu önlemler kapsamında kampüsümüz, sürekliliği olan temizlik süreçlerine ek olarak Nano gümüş iyon teknolojisi ile belirli aralıklarla dezenfekte edilmektedir.  Okulumuzun ortak alanlarında el dezenfektanları bulunmaktadır. Okul hemşiremiz ve okulumuzun anlaşmalı sağlık kurumu ile sık sık sağlık ve hijyen taramaları, bilinçlendirme seminerleri verilmektedir…” ifadeleri yer alıyor.

Uzaktan Eğitim (On-Line) Programı Hazır…

Bodrum Amerikan Kültür Koleji açıklamasında öğrencilerinin eğitim öğretim programlarının aksamayacağı vurgulanarak; “Web sayfamızda bulunan etkinlik takviminde de belirtildiği gibi, bakanlıktan gelen açıklamalar doğrultusunda iptal edilen gezi, proje, seminer ve gösteriler güncellenerek velilerimizle paylaşılacaktır. Sağlığın en önemli değer olduğu bilincinde olsak da kurum olarak eğitim-öğretim sürecinin de sorumluluğumuz olduğunu bilerek, öğrencilerimizin süreçlerini aksatmamaları adına geniş kapsamlı online çalışmalar başlatıyoruz. Bu kapsamda Amerikan Kültür Kolejleri online uzaktan eğitim programımız aktif olacaktır. 360 derecelik öğrenimin sağlanması adına Morpa Kampüs, Okulistik ve Eba programlarından da yararlanılacaktır…”denildi.

Uyarı Çok Önemli; Unutmayın bu tatil kararı salgının yayılmaması için…

Bodrum Amerikan Kültür Koleji açıklaması “Bu öğrenim sürecindeki aranın, toplum sağlığının korunması amacıyla yapıldığı, evde öğretime devam edilmesi gerekliliği unutulmamalıdır.   Bu dönemde öğrencilerin bilinçli olarak online eğitimlerini tamamlatmak ve ödevlerini kontrol etmek velilerimiz tarafından desteklenmelidir. En kısa sürede öğrencilerimizin okullarına dönmesi ümidiyle, sağlıklı günler dileriz…” ifadeleri ile tamamlanıyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.