Bodrum Gündem

Bodrum Mutfak Yeni Normal düzene uygun mutfak tasarladı

Bodrum Mutfak Yeni Normal düzene uygun mutfak tasarladı

 

Değişen hayatlar, yenilenen mutfaklar. Bodrum Marine Mutfak, yeni normal düzenden ilham alınarak tasarlandı.

Bodrum Gündem Haber

Tüm dünyada yaşam alışkanlıklarını değiştiren Pandemi döneminde mutfaklar ailelerin buluşma noktası, yaşama tutunduğu alan, şifayı paylaştığı, hayatı kucakladığı, evlerimizin merkez noktası oldu. Yeni dönemde güven ortamı evlere taşındı ve sevdiklerinizle paylaşacağınız zamanlar için hazırlıklar başladı.

Hayat akışında konforu kaybetmek istemeyenler için tasarlanandı…

Artık mutfak hünerlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak ve keyfiniz bölünmeden sohbete devam etmek mümkün. Hayat akışında konforu kaybetmek istemeyenler için tasarlanan Bodrum Marine Mutfak, bahçe, havuz başı, balkon ya da teraslarınız için tasarlanan açık mekan kullanımına uygun taşınabilir mutfak modeli. Değişen mutfak anlayışını modüler hareketli üniteleri ile hayat akışının içine taşıyabilen Bodrum Marine keyif odaklı kurguları başrole taşıyan samimi, rahat ve doğal geçirilen vakitlerin, tebessümle anılacak sohbetlerin vazgeçilmez dekoru oluyor.

Bodrum Mutfak Mobilya kişiye özel ürünler geliştiriyor…

Doğaya yakın olma, sevdiklerimizle açık havada buluşabilme fikrini rahatlıkla hayata geçiren mutfaklar yeni dönemin vazgeçilmez konforunu sunacağını kaydeden Bodrum Mutfak markasının yaratıcısı Mustafa Güneri; “Bodrum Marine Mutfak, elektrositatik boyalı konstrüksiyonu ve tekerlekli üniteleri ile taşınabilir forma sahip. Evyesinden, akrilik tezgahına, marine su kontrası gövdelerden krom aksesuar tercihlerine kadar yat konseptini tasarımına yansıtan Bodrum Marine Mutfak tamamen açık havada kullanıma uygun olup, dikkat çekici pişirme ünitelerine de sahip. Trendlerin ve eskimeyenlerin takipçisi olan, farklı fonksiyonları kullanım alanlarında çeşitlendirerek hem tasarımda estetik yakalamayı hem de teknoloji ile entegre, kişiye özel ürünler geliştirmeyi amaç edinen Bodrum Mutfak Mobilya, bir mutfağın sahip olması gereken bütün fonksiyonları içeren mutfak modelleri ile yaşadığınız alana çekicilik katıyor…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.