Bodrum Gündem

Bodrumspor Antalya Kampını Tamamladı

Bodrumspor Antalya Kampını Tamamladı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor A.Ş., Antalya’da girdiği devre arası kampını bu sabah gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı…

Bodrum Gündem Haber

Lige kötü bir başlangıç yapan, ardından teknik direktör değişikliğiyle çıkış yakalayan temsilcimiz Bodrumspor, ilk yarıyı 29 puanla 8’inci sırada tamamladı. Attığı 44 gol ile 45 gol atan lider Eyüpspor’dan sonra en fazla gol atan ikinci takım olan yeşil beyazlılar, kalesinde ise 30 gol gördü.

Temsilcimiz Antalya Regnum Carya Otel’de girdiği devre arası kampını, bu sabah gerçekleştirdiği antrenman ile tamamlarken, yeşil beyazlılar bir günlük iznin ardından 20 Ocak Cuma günü Yalıçiftlik Tesisleri’nde toplanarak ikinci yarının ilk maçında 27 Ocak Çarşamba günü Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Başkan Aras’tan Ziyaret…

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindeki heyet, Bodrumspor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti. Bodrumspor yöneticileri ile birlikte antrenmanı izleyen Başkan Aras, takıma ikinci yarı öncesi başarılar diledi.

Ozan Ve Harun Attı, Bodrumspor Coştu…

Yeşil beyazlıların ilk yarıda attığı 44 golün 16’sını Ozan Sol, 14’ünü Harun kaydederken diğer golleri ise Celal (3), Burak (2), Cenk (2), Sergen (2), Oğuzhan Türk (2), Apti (2), Batu (1), Hüseyin Erkan (1), Muhammet Aran (1), Orhan Aktaş (1) kaydetti.

Harun’un Sakatlığı Üzdü…

İyi bir performans sergileyen ve takımına 10 golle katkıda bulunan Harun Kavaklıdere, ligde 14’üncü hafta mücadelesinde Pendikspor ile oynanan mücadelede sakatlanarak oyundan çıkmış, yapılan kontrollerinde sağ diz ön çapraz kopukluk tespit edilmişti. Ameliyat olan Harun, bu sezon forma giyemeyecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.