Bodrum Gündem

Osman Gürün, bu mu sizin çevrecilik anlayışınız?

 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Mumcular’da bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından devre dışı bırakılan atık su arıtma tesisinden geçen pis suyun olduğu gibi Mazı Çayı’na bırakıldığını söyledi…

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, yöre halkının yoğun şikayeti üzerine Mumcular’a giderek atık suyun olduğu gibi Mazı Çayı’na bırakıldığını belgeledi. Belde belediyesiyken yapılan atık su arıtma tesisinin Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bobinaj atölyesine çevrildiğini söyleyen Osman Gökmen, mevcut tesisin çalışmadığını ve pis suyun olduğu Mazı Çayı’na bırakıldığını söyledi.

Bu mu çevrecilik anlayışınız?
Akan pis suyu videoya çeken Osman Gökmen, atık su arıtma tesisindeki cihazların Büyükşehir Belediyesi’nce Muğla’nın farklı ilçelerine götürüldüğünü söyleyerek; “Tonlarca atık su sizin de gördüğünüz gibi doğaya bırakılıyor. Bu su Mazı Çayı’yla birlikte dünyanın sayılı flamingo cenneti olan Tuzla Sulak Alanı’na gidiyor. Üstelik bunu yapan çevreci olduğunu iddia eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün. Bu mu sizin çevrecilik anlayışınız? Kendi ellerinizle doğayı, çevreyi katlediyorsunuz. Ve en çok üzüldüğüm konulardan biri; maalesef Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bu duruma seyirci kalıyor. Bodrum bunu hak etmiyor. Bu duruma AK Parti olarak seyirci kalmamız mümkün değil. Hemen gerekli girişimlere başlıyoruz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.