Bodrum Gündem

Karya’nın Komutanı Melih Geçgil’i kaybettik

Karya’nın Komutanı Melih Geçgil’i kaybettik

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda bir dönem görev yapan Emekli Astsubay Başçavuş Melih Geçgil’den acı haber geldi. Koronavirüs nedeniyle tedavi gören Melih komutan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda TCSG 1 nolu Bot Komutanlığı görevinde bulunan ve bir süre önce emekliye ayrılan 50 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Melih Geçgil, koronavirüse yakalanmıştı. Durumunun kötüleşmesi üzerine Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alınan Geçgil, entübe edildi.

Emekli olduktan sonra Kılıç Balık’ta Proje Gemi Liman Lojistik Bölümü Müdürü olarak görev yapan Melih Geçgil, koronavirüsle verdiği savaşı kaybetti. Acı haberi alan yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadılar.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak genç yaşta yaşamını kaybeden kardeşimiz Melih Geçgil’in devri daim olsun…

Yorumlar

  1. Can Pulak dedi ki:

    Melih kardeşim Bahriye’nin yetiştirdiği çok kıymetli bir astsubaydı .Bilgisi,tecrübesi,donanımı ve eğitimine şahsi çabasıyla yüklediği derin kültürü ile üst rütbelerdeki subayların çizgisini aşmıştı.Bodrum’da görev yaptığı süre içerisinde büyük küçük herkesin sevgi ve saygısını kazanmış,denize gönül verenlerin yüreklerinde çok değerli izler bırakmıştı.Yeri doldurulamayacak bir dostu kaybetmenin derin hüznünü ve acısını yaşıyorum.Ailesine, yakınlarına,tüm sevdiklerine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

  2. Kerim Cangır dedi ki:

    COVID-19 Salgını Ciddiyetini Koruyor.. Birlikte Önlemlere Devam… AŞI EN İYİ KIRUNMA YOLU.. Biran Önce Nüfusumuzun Yarısından Fazlasının Aşılanması Gerekiyor…MASKE MESAFE ve EL HİJYENİNE DEVAM EDELİM….

  3. Halil Özyurt dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum

  4. Tuncay Özsert dedi ki:

    Cennet mekanı olsun ruhu şad olsun çok üzgünüm.

  5. Kezban Bozkurt dedi ki:

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum tum sevenlerine ve ailesine

  6. İlter yüzgeç dedi ki:

    Erdemir Musıki ve Folklor G.S.K Derneğimiz Eski üyelerinden Emekli Astsubay Melih GEÇGİL’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Zamansız bir kaybımız, Canım Kardeşim Allah’ın rahmeti üzerinde olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz..

  7. Ruşen Öztekin dedi ki:

    Allah rahmet eyler inşallah. Çok kibar ve saygın bir insandı. Güler yüzüyle genç yaşta O’nu kaybetmek çok acı. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.