Bodrum Gündem

SEKAMdan Üreten Anneler Şenliği…

Daha önce Gümbette açılan SEKAM (Semt Kadın Merkezi) kuruluş amacına hizmet etmeye devam ediyor.

SEKAMdan Üreten Anneler Şenliği…
04.05.2011
0
A+
A-


 

 

SEKAM’dan Üreten Anneler Şenliği….

 

Daha önce Gümbet’te açılan SEKAM (Semt Kadın Merkezi) kuruluş amacına hizmet etmeye devam ediyor.


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Üreten Kadınların Pazarı olarak kurulan “Üreten Anneler Şenliği” ne  Bodrum ve Gümbet’ten katılan annelerle beraber Tepecik, Yaka Köy, Çomakdağ ve Mumcular’dan da katılım oldu. Evde oturan annelere iş edindirme Dapoxetine online  amacıyla   order Aciclovir online kurulan pazarda kurulan 40 masada el sanatları, organik yiyecekler ve otantik giysiler satıldı.



SEKAM’ın kuruluşunda büyük payı olan Hülya Kocadon, bu ve benzeri daha pek çok projeyle kadınların yanında olacaklarını söyledi.Kurulmasından bu yana kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen SEKAM’ı ziyaret eden ve faaliyetlerinden faydalanan kadın sayısının her geçen gün arttığını ifade eden  Hülya Kocadon durumdan memnun olduklarını ve amaçlarının da bu olduğunu kaydetti.

purchase Clonidine SEKAM’ın yaptığı “Üreten Anneler Şenliği”ne ÇYDD Bodrum Şubesi de destek verdi. ÇYDD Bodrum Şube başkanı Meral Saraçbaşı ve CHP Bitez Belde Başkanı Nuran Yüksel ve katılımcılar Bodrum yöresi müziği eşliğinde çeşitli oyunlar oynadılar.



SEKAM şenliğe katılan annelere ve ziyaretçilere Bodrum  Belediye’sinin hediyesi olan  gerçek çiçekler verdiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.