Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi’nden çocuklara kitap

Bodrum Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara hediye edilmek üzere hazırlanan “Halikarnas’a Yolculuk, Can’a Öyküler” isimli hikâye kitabı dağıtımı yapıldı. 23 Nisan gününde tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması nedeniyle bugün kısıtlama saatlerinde sokağa çıkabilen, Bodrum Belediye Meydanı ile Umurça Parkı’ndaki çocuklara kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

23 Nisan’ın aynı zamanda Dünya Kitap Günü olmasından dolayı çocuklara Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından, “Halikarnas’a Yolculuk Can’a Öyküler”, “Öğretmenim Atatürk’ü Anlatıyor”, “Beyaz Zambaklar Ülkesinde ve Nutuk”  isimli kitaplardan toplamda 650 adet hediye edildi.

Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen dağıtıma katılan Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, “Yarın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Atatürk’ümüzün çocuklarımıza armağan ettiği bir gün. Kısıtlamalı günlerden geçtiğimiz ve yarın bu işlemi yapamayacağımız için bugün çocuklarımızın bayramını kutlamak adına sokağa çıktık. Bodrum Belediye Başkanlığı olarak, herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Dünya Kitap Günü’nü  şimdiden kutluyorum” dedi.

Vatandaşlar kitap dağıtımından duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışmayı gerçekleştiren Bodrum Belediyesi ekiplerine  teşekkür etti.

Yorumlar

  1. Mahmut Ilgın dedi ki:

    Hatice Yücel hocama Allah, sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürler versin.
    Cahit Sıtkı Tarancının, ÇOCUKLUK şiirini çözümlemesi gözümün önünden hiçç gitmiyor. Kendime örnek aldığım hocalarımdan kıymetli birisidir. Ali İhsan Yücel hocamdan da çok değerli bilgiler aldım ve hayatta kullandım.
    Ellerinden öpüyorum.