Bodrum Gündem

Milletvekili Demir’den Ramazan Bayramı mesajı

Milletvekili Demir’den Ramazan Bayramı mesajı

Ahmet-Aras-432024-1110X200
Cumhur-Ittifaki-Mehmet-Tosun-13032024
Bahcesehir-Bodrum-19022024
BURSLULUK BANNER 24-25
terminalstore-gundemhaber-1110x200px-banner
dobrum-banner-bodrumgundem
hesaplutfen
previous arrow
next arrow

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda tüm İslam âleminin ve Muğla halkının bayramını kutladı. Demir, “Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir mesajında Ramazan Bayramı’nın İslam alemi için son derece önemli günlerden biri olduğuna vurgu yaptı.

Demir mesajında; “Barış ve kardeşlik içerisinde olmanın huzuruyla mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz.

Bayramlar, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir.” dedi.

İsrail’in Filistin halkına yönelik katliamlarına da değinen Demir; “Her ne kadar ülkemiz huzur içinde olsa da İslam âlemi için mübarek bu günlerde, İsrail’in, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını ve gerçekleştirdiği sivil katliamları yine büyük bir üzüntüyle izledik.” ifadelerini kullandı.

Demir mesajında; “Ne yazık ki bu bayramı, koronavirüs salgını sebebiyle evlerimizde geçirmek zorunda kalmış olmanın burukluğu içerisindeyiz. Ancak şimdi, biraz daha sabır göstermeliyiz. Bayramda, ülkemiz genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağına harfiyen uyup, sosyal hareketliliği sıfırlayarak, salgınla mücadelede hızla sonuca yaklaşacağız. Evde kaldığımız bu bayramda, teknolojik imkânlarla yakınlarımızla ve sevdiklerimizle bayramlaşmayı tercih edeceğiz. İnanıyorum ki, birbirimize kavuşacağımız, kucaklaşacağımız günler yakındır.” dedi.

İslam âleminin bayramını kutlayan Demir, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının Ülkemize, Milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin, değerli çalışma arkadaşlarımın ve tüm Muğlalı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.