Bodrum Gündem

Bodrum’da şiddet, Önce karısına sonra muhabir arkadaşımıza saldırdı

Bodrum’da dün akşam saat 19.00 civarında Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahıs çocuğunun önünde önce karısına, sonra da Bodrum Sıcak Haber Muhabiri İsmail Salık arkadaşımıza saldırdı…

Bodrum Gündem Haber

7 Haziran saat 19:00 civarında Konacık’ta meydana gelen olayda cinnet geçirdiği iddia edilen İ.Ö. adlı şahıs çocuğunun önünde eşine tehditler savurarak, kendi araçlarını taşlayarak zarar verdi. Aldığımız bilgilere göre alkollü olduğu söylenen İ.Ö. adlı şahıs, önce öfkeyle çocuğu ve eşinin önünde aracını taşladı ve tahrip etti. İ.Ö. eşine de sözlü ve fiili olarak çocuğunun gözü önünde şiddet uyguladı.

Olaya tanık olan yurttaşlar adeta şok oldu. Sokak ortasında yaşanan kadına ve çocuğa şiddet olayına tanık olan yurttaşlar yardım etmek istedi, ancak İÖ yardım etmek isteyen yurttaşlara da sözlü şiddet uygulayarak saldırdı.

İddia ve tanıkların ifadelerine göre; İÖ adlı saldırgan bu olaya tanıklık eden ve  gazetecilik görevini yapmaya çalışan Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık’a da saldırdı. İÖ adlı şahıs elindeki 1.5 metrelik bir cisimle Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık’ı sözlü ve fiili darp edip, sözlü şiddet uyguladı.

Olaya tanık olan yurttaşlar polis ekiplerini arayarak yardım çağırdı.

Aldığı darbeler nedeni ile önce hastaneye sevk edilen İsmail Salık için darp raporu aldı. Polis saldırgan İÖ ile muhabir İsmail Salık’ın ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olaya tanık olan yurttaşlar Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık’ı yalnız bırakmadılar ve karakola gelerek ifade verdiler.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Bodrum Gündem olarak kadına ve çocuğa şiddet başta olmak üzere, görevini yapmaya çalışan gazetecilere yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bodrum Sıcak Haber Muhabiri meslektaşımız İsmail Salık’a geçmiş olsun diyerek, bu ve benzeri olaylarda gazeteci meslektaşlarımızın tarafında olduğumuzu da okurlarımızla paylaşıyoruz…

Yorumlar