Bodrum Gündem

Meral Akşener, Bunun Halka İhanet Olacağını Bilir!

Sosyal medyada bugünlerde yoğun bir dedikodu dolaşıyor. Bu dedikodu özetle şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener’e çok yakın bir zat ile temastaymış. Erdoğan, Akşener’e bir dönem daha Cumhurbaşkanlığı için kendisine destek vermesini istiyor ve karşılığında da parlamenter demokrasiye dönüş sözü veriyor, kendisi için de ömür boyu tam dokunulmazlık istiyormuş…”

Erdoğan’ın Meral Akşener’i ve partisini yanına çekmek için her türlü sözü vermesi olasıdır. Çünkü kendi partisi gibi destekçisi MHP’nin de oyları erimektedir ve ilk seçimde hezimete uğrayacağını bal gibi bilmektedir.

Üstelik Devlet Bahçeli birçok konuda kendisine takoz olmaktadır. Tıpkı Süleyman Soylu’yu görevden almak istemesine rağmen bunu gerçekleştirememesi gibi! Akşener ile el sıkışması, MHP takozunu da kenara atmasını sağlayacaktır.

Amaa, Meral Akşener akıllı bir siyasetçidir. Kendisinin ve partisinin yükselişini, tamamen Erdoğan, AKP ve Devlet Bahçeli karşıtlığı ve muhalif konumuna borçludur.

Ve tersi bir hareketin kendisini destekleyen kitle ile kendisine sempati ile bakan diğer muhalif seçmenler tarafından, “İhanet” olarak değerlendirileceğini çok iyi bilmektedir.

Dolayısıyla Akşener’i yanlarında görmek isteyen AKP’liler ancak avuçlarını yalayacaktır.

Ha, politikadır bu belli olmaz diyenler de olacaktır.

Öyle bir durumda Meral Akşener de kendini tarihin politika çöplüğünde bulur. Ondan doğacak boşluğu da Ali Babacan ve partisi hızla doldurur.

8 Temmuz 2021-Perşembe-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.