Bodrum Gündem

Bodrum Şoförler Odası seçimlerinde işler karışıyor

Bodrum Şoförler Odası seçimlerinde işler karışıyor

 

16 Ocak’ta yapılacak olan Bodrum Şoförler Odası seçimleri öncesinde mevcut başkan Hasan Kablı, kendisine karşı yarışan liste içinde yer alan isimlerden Mustafa Bayraktar, Nebi Cenikli, Derya Tosunoğlu, Ali Tabak hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Şoförler ve Esnaf Odası resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Mustafa Bayraktar, Nebi Cenikli, Derya Tosunoğlu, Ali Tabak hakkında, Oda başkanı Hasan Kablı hakkında sosyal medya ve Whatsapp gruplarında attıkları iftiralar ve söyledikleri yalanlar nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuş.

Bodrum Şoförler ve Esnaf Odası facebook hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Sosyal medya ve Whatsapp gruplarında attıkları iftiralar ve söyledikleri yalanlar nedeniyle Mustafa Bayraktar, Nebi Cenikli, Derya Tosunoğlu, Ali Tabak hakkında, Oda başkanımız Hasan Kablı ve Avukatımız Barış Eğilmez tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Kimsenin yalan söylemeye ve bu yalanlarla insanların namus ve ahlakına saldırmaya hakkı yoktur. Hiçbir seçim, insan haysiyetinden daha önemli değildir. Bu nedenle bu şahıslar sosyal medyada ve whatsapp gruplarında attıkları iftiraların ve yalanların hesabını hukuk önünde vereceklerdir. Üyelerimizin bilgi ve takdirlerine arz olunur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.