Bodrum Gündem

Türkiye’yi Ne Hale Getirdiklerini Görün!

Şimdi sizlere bazı gerçek olay ve gelişmelerden başlıklar vereceğim. Bunları bir arada okuduğunuz zaman eğer dehşet içerisinde irkilmiyorsanız ve utanmıyorsanız; siz demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inanmıyorsunuz, ülkenizin haysiyetinin yerlerde sürünmesine aldırış etmiyorsunuz ve iktidarın nemalandırdığı avantacılardan birisiniz demektir.

Mesela AKP’li başkan döneminde belediyeden “Burs” adı altında yüzbinlerce lirayı cebe indirenler gibi!

ADALET VE HUKUKA EL FATİHA!

“Adam öldürmeye teşebbüs eden gazeteci!” Sedef Kabaş’a 11.5 yıl hapis ve 250 bin lira tazminatla yargılanma isteği kabul edildi.

Öyle ya, 11.5 yıl istediklerine göre Sedef eline silahı aldı ve kurşunları hasmına boşalttı ki böyle bir hapis cezası isteniyor.

Oysa Sedef bir atasözü paylaşmıştı. Ama “Vay sen Cumhurbaşkanı’na nasıl hakaret edersin!”den tutuklandı ve bu ceza istemleriyle yargının önüne atıldı. Böylesi adaletsizliklerin artık Afrika ülkelerinde bile yaşanmadığını bilin.

Aşağıdaki Gazete Pencere’den aldığım haberi okuyun ve utanın lütfen.

Genç kızı evin bodrumunda taciz edene, “İyi hal”den indirim veriliyor ve cezası da 1 yıl 10 güne indiriliyor. Yani hapis yatmayacak!

Erzurum Palandöken’de hem de Diyanetin Kur’an kursunda öğretmen tarafından 11 yaşındaki çocuğun ırzına geçiliyor, işkence ediliyor; önce bu vahşetin üzeri ötülmeye çalışılıyor, tıpkı bazı tarikat yurtlarındaki tecavüz olayları gibi; sonra da valilik lütfen tekrar soruşturma açma zahmetine zar zor katlanıyor. Ama ne Erdoğan’dan ne de has adamı Atatürk düşmanı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan hala çıt yok!

REZİL OLDUK. TÜRKİYE EKONOMİSİ “ÇÖP”E İNDİRGENDİ

Uluslararası rating kuruluşu Fitch Tarings, Türkiye’nin kredi notunu BB-‘den B+’ya düşürdü. Yani yatırım yapılabilir seviyesinin 4 basamak altına indirmiş oldu.

Yani, “Çöp”e indirgedi!

Biraz utanması olanlar, “Rezil olduk” der bu duruma.

ŞEHİTLERİ MEZARLARINDA TERS DÖNDÜRDÜLER!

İktidar ve onun yağcı yandaş medyası, daha geçen yıla kadar Birleşik Arap Emirliklerini (BAE), 250 Şehit verilen 15 Temmuz Fetö darbe girişiminin ve PKK’nın işbirlikçisi, finansörü hainler  diye ilan ettiler. Libya’da iki MİT mensubumuzun da şehit edilmesine yol açan saldırıların arkasında BAE’nin verdikleri silahlar ve destek var dediler; Peygamberimize saldırıyorlar dediler.

Bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan BAE’de emirlerle kol kola mutlu resimler veriyor!

Ama bütün bu şehitler muhtemelen kahırlarından mezarlarında ters dönüyorlar!

Yetmedi, MİT mensubu şehitlerimizin haberini yapan gazetecilerimiz de bugün cezaevine girdiler!

Ama Erdoğan ve AKP’li ekibi BAE’de emirlerle kol kola!

SUUDİ ARABİSTAN’DA BİLE!

Fox TV’de rengârenk, son derece eğlenceli, “Maske” diye bir program yayınlanmaya başlamıştı. Adeta iktidarın, muhalif yayın organları üzerinde anti adalet, anti hukuk kılıcı haline getirilen RTÜK başta olmak üzere, gerici ve yağcı yandaş yalaka medya yağa kalktı.

İlluminati’den çıkıp, cinlere, şeytana kadar uzayan etiketlerle programa ve Fox Tv’ye yağlı çamurlar attılar. Ağır tehditlerde bulundular.

Ve çaresiz kalan tv yönetimi bu görkemli yarışmaya, geçtiğimiz Pazar günü erken finalle son vermek zorunda kaldı.

Ve hepiniz sıkı durun!  Bu yarışmanın Arap versiyonu, Suudi Arabistan tv’lerinde 6. bölüme ulaştı!

Bütün bunları okuyunca içinizde biraz sıkıntı, biraz acı, biraz da utanma hissi uyandıysa; demokrasiye, gerçek adalete ve hukukun üstünlüğüne inanan çağdaş bir insansınız demektir.

Eğer bu hisler uyanmadıysa, kardeş sana, Fitch’in B+ puanı bile fazla demektir!

GEÇÇEK GEÇÇEK Mİ ACABA?

Yalnızca tüm Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesindeki insanların kalbinde ve gönlünde taht kuran Tarkan 17 Şubat’ta yepyeni bir şarkıyı piyasa sunacak.

Adından dolayı, Tarkan’ın “Geççek” şarkısının sarayı ve AKP’yi hayli kızdıracağı şimdiden belli!

Ne dersiniz? Geççek mi?

15 Şubat 2022-Salı-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.