Bodrum Gündem

Bodrum turizminin duayeni Rüştü Gür vefat etti

Bodrum turizminin duayeni Rüştü Gür vefat etti

Bodrum turizminin temel taşlarından olan Seçkin Konaklar Oteli’nin sahibi, Turizmci Galip Gür’ün babası 1929 doğumlu Rüştü Gür yaşama veda etti. 

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

93 yaşında yaşama veda eden Bodrum turizminin öncülerinden Rüştü Gür 93 yaşında yaşama veda etti. Oğlu turizmci Galip Gür Sosyal medya hesabından babasının ölüm haberini dostları ile paylaştı. Galip Gür’ün sosyal medya hesabından duyurduğu vefat haberi şu şekilde; “Değerli dostlarım.. 93 yıl önce Bodrum’da doğan, hayatı boyunca Bodrum’a değer katan, Bodrum’un ilk turizm belgeli otelinden, ilk tanıtım derneğine kadar turizm tarihimizdeki birçok İlk’in ve Yeniliğin öncüsü olan; başta rahmetli Zeki Müren olmak üzere, çok sayıda değerli insanı Bodrum’a kazandıran, bu değerli katkılarının yanı sıra; merhameti, insan, hayvan ve doğa sevgisiyle kalplerde taht kuran gurur kaynağım Babam, 1.5 yıl önce vefat eden 64 yıllık hayat arkadaşının doğum günü olan bu sabah, O’nun yanına gitti. Yarın öğle namazından sonra, Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nden son yolculuğuna uğurlayacağımız bu müstesna insandan sizler de dualarınızı esirgemeyin çünkü, Babamın iyiliklerle dolu olan 93 hayatı, dualarımızı fazlasıyla hak ediyor…”

Cenaze Töreni 20 Şubat 2022 Pazar günü (13:31) Öğle namazının ardından Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camiinde gerçekleştirilecek. Sonrasında da toprağa verilecek…

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Rüştü Gür’e Allah’tan Rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz. Devri daim olsun…

Yorumlar

  1. Hüseyin ÖZCAN dedi ki:

    Böylesi önemli bir kişilik hakkında yorum yapılmamış olması tuhaf..
    Zira kendisinin bodruma büyük hizmetleri olmuştur..