Bodrum Gündem

Hilton’dan Bodrum’a üst düzey ziyaret

Hilton’dan Bodrum’a üst düzey ziyaret

Bodrum The Bo Viera Projesi bünyesindeki The Bo Vue Curio Collection by Hilton’daki çalışmaları incelemek üzere Hilton Ortadoğu, Afrika ve Türkiye CEO’su Jochem-Jan Sleiffer’a Bodrum’u ziyaret etti. 

Bodrum Gündem Haber

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Sleiffer, otelin çalışmalarını inceledi ve Bodrum The Bo Viera Projesi’ni gezdi.

250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen proje içinde yer alan ve Bodrum’un yeni gözdesi olacak otelin ilçeye çok yakışacağını belirten Sleiffer, projeyi çok beğendiğini söyledi.

Bu sezona yetişecek

Proje hakkında bilgi veren Bezci, “The BO Viera projemiz için gece gündüz çalışıyoruz. Proje bünyesinde yer alan ve bu sezon hizmet vermeye başlayacak olan The Bo Vue Curio Collection By Hilton ise Bodrum turizmi için çok önemli bir adres olacak. Oteli bu sezona yetiştirmeye çalışıyoruz. Projemizi ise güzelleştirmeye devam ediyoruz. Son olarak proje bünyesinde Delmanzo Restoran açıldı. Restoran lezzetli yemekleri ve nezih ortamıyla fark yaratacak. Hilton Ortadoğu, Afrika ve Türkiye CEO’su Jochem-Jan Sleiffer da yaptığımız çalışmaları yerinde gördü ve beğenilerini iletti” dedi.

Dünyadan ilgi büyük

85 odalı ve 180 yatak kapasiteli olarak planlanan The BO Vue’da, tüm odaların deniz manzaralı olarak tasarlandığı bilgisini veren Bezci, “The BO Viera ile Bodrum’un en büyük inşaat, çevre, plan ve peyzaj revizyonunu hayata geçirdik. Toplam 150 dönüm arazi üzerinde tamamı deniz ve gün batımı manzaralı 315 villa ve rezidanstan oluşan, Hilton grubunun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı otelinin yer aldığı, arazinin doğal eğimlerini çok başarılı biçimde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli projesi olacak. Bu projemize İngilizler, Ruslar başta olmak üzere dünyanın her yerinden büyük ilgi gösteriliyor” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.