Bodrum Gündem

Meksika’da tır köprüye çarptı: 1 ölü

MEKSİKA’DA BİR TIRIN KÖPRÜYE ÇARPMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA TIR ŞOFÖRÜ HAYATINI KAYBEDERKEN, ÇEVREDEKİ BAZI KİŞİLER ARACIN KASASINDAKİ TAVUKLARI YAĞMALADI.

Meksika’da tır köprüye çarptı: 1 ölü
22.07.2022
0
A+
A-

Meksika’da bir tırın köprüye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında tır şoförü hayatını kaybederken, çevredeki bazı kişiler aracın kasasındaki tavukları yağmaladı.

Meksika’nın Puebla eyaletine bağlı Quecholac kasabası yakınlarında dondurulmuş tavuk yüklü bir tır, altından geçtiği köprünün ayağına çarptı. Kazada tırın motoru alev alırken, şoför hayatını kaybetti. Kazada parçalanan tırın kasasında bulunan 20 ton dondurulmuş tavuğun büyük bir kısmı ise etrafa yayıldı. Çevredeki bazı kişilerin etrafa yayılan tavukları çaldığı görüldü. Kazada tırın yanı sıra iki araçta daha maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, tır şoförü dışında olayda ölen veya yaralanan olmadığını açıkladı. Güvenlik güçleri kaza sebebiyle otoyolu tek taraflı olarak trafiğe kapattı. Tırın enkazının kaldırılması ve otoyolun temizlenmesi için olay yerinde yürütülen çalışmalar sebebiyle ulaşımın 5 saatten fazla süre aksadığı bildirildi.

Kazanın bir arıza sonucu şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle meydana geldiği tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.