Bodrum Gündem

Çim Hokeyi tanıtıldı

Çim Hokeyi tanıtıldı

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Öğrencileri, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen çim hokeyi tanıtım etkinliğine katıldı.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ile yapılan işbirliği kapsamında, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünce açılacak kurslar ile çeşitli spor dallarında gerçekleşecek faaliyetlerin yıl boyu sürdürülmesi planlandı.


Düzenlenen ilk faaliyet çim hokeyi branş tanıtımı kapsamında gerçekleştirildi. Öğrenciler çim hokeyine dair detaylı bilgileri Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü sahasında uygulama şansı buldu.
Karşılıklı ziyaretlerle bütün branşların tanıtılıp öğrencilerin fiziksel mobilizasyon ve  sosyalleşme sürecine katkı sağlaması hedefleniyor.


Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bodrum Gençlik Merkezi 2020 yılında çalışmalarına başladı. 9 farklı branşta (basketbol, hentbol, çim hokeyi, tenis, karete, boks, okçuluk, masa tenisi, voleybol) 7-18 yaş aralığındaki tüm öğrencilere branş tanıtımı yapılarak seçtikleri branşta ücretsiz kurslar veriliyor. Bütün branşların antrenörü ayrı olup ders saatleri ve günleri seçilen branşa göre değişiklik gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.