Bodrum Gündem

Marmaris’te 12 Ay Turizm için Somut Bir Adım

Marmaris’te 12 Ay Turizm için Somut Bir Adım

Muğla’nın en güzel ilçelerinden birisi olan Marmaris, termal turizmin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Marmaris İçmeler bölgesindeki büyük ölçekli termal turizm yatırımları ile yerel ekonomi yılın dört mevsimi canlanırken, 12 ay turizm için önemli bir adım atılmış oluyor…

Bodrum Gündem Haber

Marmaris İçmeler’de Sinpaş tarafından yapılması planlanan “Marmaris Kızılbük Resort Otel ve Devremülk”  projesi Marmaris turizmine ve yerel ekonomisine hareket sağlayacak.  Sinpaş Grubu kendi öz kaynağıyla Marmaris’te geliştirdiği Kızılbük Thermal Wellness Resort projesiyle 400 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirirken, proje tamamlandığında yaz kış yaklaşık 2 bin istihdam sağlanması öngörülüyor. Bu proje ile birlikte dört mevsime yayılabilecek ve bu sayede küçük esnaftan bölge halkına kadar tüm Marmarisliler için ekonomik bir canlanma ve refahın önü açılacak.

Yaz- kış hem turizm geliri, hem istihdam yaratacak…

Onlarca termal tesisin hizmet verdiği İçmeler’de Kızılbük GYO’ya ait Kızılbük Thermal Wellness Resort’un 400 milyon dolarlık yatırımı ile Marmaris ve çevresi sadece yaz turizmi ile yılın 4 ayı turizm geliri elde edebilirken, yıllar sonra bölgeye yapılan bu dev yatırım sayesinde artık yaz dışında, sonbahar ve kış sezonunda da turizmden gelir kazanır noktaya gelecek.

 Projenin 2008'deki hali

Projenin 2008 yılındaki metruk hali

Hem deniz hem termal bir arada

Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonlarından biri olan Marmaris’in en bilinen bölgelerinden İçmeler-Kızılkum’da yer alan projede devremülklerin yanı sıra otel, kongre merkezi, 7 bin 485 m2 alana sahip termal wellness merkezi, termal SPA, 10 bin 500 m2 büyüklüğündeki su parkı da yer alıyor.

Kendi bünyesinde bulunan thermal tesisi ve donatıları sayesinde yaz kış hizmet verecek olan tesis, otelin yanında devre mülk üniteleri ile bölgede farklılaşan bir konsepte sahip olacak. Projenin devre mülk etabı yasal olarak konut statüsünde olup, tüketicisine ömür boyu sahiplik sağlayan tapuyu da teslim ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.