Bodrum Gündem

BODTO’dan  Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

BODTO’dan  Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Meclis Başkanı İlhan Ersan, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​ Görüşmede çeşitli üye sorunları TOBB Başkanına aktarılarak çözüm önerileri sunuldu.

Bodrum Gündem Haber

BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Erdem Ağan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Atilla Serttaş, Arif Ceylan Satı, Fatih Efe ve Gürkan Topan’ın da yer aldığı kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için BODTO heyetine başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

BODTO Yönetimi misafirperverliğinden dolayı TOBB Başkanına teşekkürlerini sunarken ziyaretin anısına kendisine Bodrum’a özgü el dokuması bir kilim takdim etti. BODTO heyeti kilimin 20. Yüzyılda Bodrum’un Karaova mahallesinde üretildiğine dikkat çekerken motiflerin yöreye özgü olduğunu belirtti.

Başkan Kocadon, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “2 Ekim’de Bodrum Ticaret Odası’nın son seçimlerini yaptık. 2 grup olarak seçime girdik. Çekişmeli bir seçim oldu. Ama Bodrum’a yakışan bir şekilde, medeni bir şekilde iki grupta birbirine saygılı olarak seçimimizi bitirdik. Hiçbir problem çıkmadı. Çünkü Bodrum’a bu yakışırdı. Bodrum tüccarlarının teveccühü ile tekrar bizim grup görevine devam ediyor. Umarım bu dönemde başarılı oluruz. Rifat Başkanımızla da göreve geldiğim dönemden beri birlikte çalışıyoruz. Sayın Başkanımıza ne zaman telefon açsak, Bodrum’un sorunlarını ne zaman anlatsak, büyük bir çoğunluğuna çözüm bulduk. Bugünkü görüşmemizde de Bodrumlu tüccarlarının sorunlarını kendisine aktarma fırsatı yakaladık. Kendisine ilgi alakası için teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.