Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bu millet seni hain olarak anmasın

    Her nedense, hep bir CHP’li kurtarıcı hain çıkıyor!

    Dün Deniz Baykal’dı bu seferde Muharrem İnce aynı role soyundu.

    -Hainler hep neden CHP’den çıkıyor.

    Neden hep CHP içinden çıkanlar AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın gemisine binip kurtarıcı oluyor? Türkiye bunu tartışmalı.

    Türkiye’nin geleceğini şekillendiren bu güçler ortaya çıkarılmalı. Onun için

    Türkiye ne çekiyor ise CHP’nin içinden çıkan hainlerden çekiyor desek pek abartmış olmayız.

    Bu sefer Muharrem İnce devrede…

    Türkiye’nin başına 21 yıllık AK Parti iktidarını ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’nın siyasi yasağını kaldırıp musallat eden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal “Hain” ilan edilirken, bu sefer de CHP’nin içinden çıkan bir önceki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’a karşı aday gösterilen Muharrem İnce, aynı durumda.

    -Hem de çok düşündürücü

    Normalde bir araya gelmesi mümkün görülmeyen 6 siyasi parti lideri, yeter ki Türkiye AK Parti’den ve tek adam rejimi Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak için siyasi ittifak kurarak al aşağı planı yaparken, bu seferde, Erdoğan karşıtı olarak bilinen CHP çıkışlı Muharrem İnce’nin azizliği ile karşı karşıya kalması düşündürücü değil mi?

    Saf olmaya gerek var mı?

    Türkiye çok kritik bir seçime giriyor. Ya İstiklal ya ölüm gibi. Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek bir seçim. Böyle bir seçimde CHP’nin tabanından gelen, bir isim Muharrem İnce, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini yok eden bir partinin dümen suyuna girip Deniz Baykal’dan sonra ikinci şövalye olma sevdasında.

    Daha düne kadar adı sanı duyulmayan, Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imzayı AK Parti örgütlerinin sosyal medya paylaşımından aldığı destek ile Cumhurbaşkanı adaylığını Yüksek Seçim Kuruluna teslim eden Muharrem İnce, bunu bile sorgulamıyor.

    Muharrem İnce, Türk milletinin gözüne baka baka bu oyunu oynuyor

    AK Parti’yi bu seçimde kurtaracak kişi olarak gösterilen Muharrem İnce’nin bile inanmadığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağı havasına girerek rolünü oynuyor.

    Bu işin arkasında karanlık pazarlıklar var

    Muharrem İnce, önünde bir Deniz Baykal örneğini bildiği halde tüm siyasi kariyerini yok edecek bu karar ve azminin arkasında bilinmeyen karanlıkların olduğu açık. Bu karanlıklar yıllar önce Deniz Baykal döneminde de devredeydi, bugün de devrede.

    Türkiye bu karanlık pazarlıkların gölgesinde gelecek 100 yılını şekillendirecek.

    Muharrem İnce, bu karanlık oyunlara oyuncak olma. Bu millet seni affetmez.

    Eğer içinde en ufak Atatürk sevgisi, laik Türkiye sevgisi var ise bu komploya alet olma. Sana bu yakışır. Sende biliyorsun bu seçimlerden sana bir Cumhurbaşkanlığı çıkmaz. Oyları bölme. Bu millette seni takdir etsin. Hain olarak anmasın. Deniz Baykal’ı örnek alma.

    Her şey daha iyi bir Türkiye için

    Paşatarlası Bodrum

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    1. İsmail bildan dedi ki:

      Tandoğan bey,kaleminize kuvvet. Sayın M.ince siyaset çöplüğünde maalesef yerini almıştır vede hain damgası yiyecektir.