Bodrum Gündem

Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy TİP’e

Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy TİP’e
24.04.2023
0
A+
A-

Sera Kadıgil ile birlikte TİP Muğla Milletvekili Adayları Mehmet Aslantuğ, Neşe Tuncer Güngüt, Osman Gülgün, Yağmur Özgür Güven, Füsun Ünlüsoy, Mehmet Yapıcı, Neşet Karadağ’ın katılımı ile TİP Bodrum Seçim Bürosunun açılışı yapıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen Seçim Bürosunun açılışı adeta mitinge dönüştü.

TİP Muğla 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Aslantuğ şöyle konuştu; Ben kendi adıma biliyorum ki kültür ve sanat ikliminde, bu coğrafyada demografik yapıyı kısmen dönüştüren göçün konforu da dahil, kendi konfor alanlarımızda artık sineye çekemeyeceğiz, çekilmemesi gereken, çekilmesine izin vermeyeceğimiz bir süreci yaşıyoruz. O yüzden bu buluşmaların coşkusuna, o yüzden bu meydan okumanın, ‘artık yeter’ demenin kararlılığına ihtiyacımız var.”

TİP Bodrum Seçim Bürosunun açılışına katılan TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, “Elimizde 2 adet pusula olacak. Birincisi Cumhurbaşkanlığı Seçimi olacak. Bu uğurda hani bize diyorlar ya ‘Aman kızım oy bölmeyin’. Cumhurbaşkanlığı seçiminde çok haklısınız. Oy bölmememiz lazım. Bu iş ilk turda bitsin diyoruz. ‘Bir oy Kemal Bey’e, bir oy TİP’e diyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.