Bodrum Gündem

Zekican Balcı CHP Muğla İl Başkanlığına Aday

Zekican Balcı CHP Muğla İl Başkanlığına Aday

23 Eylül Cumartesi yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kongresi öncesinde CHP Marmaris İlçe Başkanı Avukat Zekican Balcı da il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bodrum Gündem Haber

CHP İl başkanlığı önünde; CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, önceki dönem Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ve Mürsel Alban, eski milletvekillerinden Fevzi Topuz ve Nurettin Demir’in de destek verdiği toplantıda İl başkanlığına aday olduğunu açıklayan CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı kısaca; “Cumhuriyet Halk Partisi’ni ayağa kaldıracak olan ise örgütsel irade ve tabanın birlikteliğidir. İlkelere inanmış ve tek yürek olmuş bir örgütün karşısında hiçbir güç duramaz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, Büyük Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu hedefe daha sağlam adımlarla yürümek zorundayız. “Güç, acıdan doğar!” Acılarımızdan ve tecrübelerimizden aldığımız güçle, sefaletin ve cehaletin bu toprakların kaderi olmadığını yine ve yeniden ispat edecek olan bizleriz. İşte bu yüzden, Gençliğe Hitabeden aldığım talimat ve tüm devrimci ruhumla CHP Muğla İl Başkanlığı’na aday olduğumu büyük bir mutluluk ve gururla sizlerle paylaşmak istiyorum.

Tek isteğim ve hedefim 100 yıllık bir çınar olan partimizin Muğla’da daha iyi yerlere gelmesine katkı sunmak ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma mücadelesinde milletime hizmet etmektir.  Büyük CHP Muğla ailesinin her bir ferdini kucaklayıp, hiç kimseyi ötekileştirmeden partimizi daha da büyüteceğiz. Bodrum’dan Seydikemer’e, Kavaklıdere’den Datça’ya kadar Muğla siyasetinin 13 ilçemize eşit yayılmasını sağlayıp hiçbir ilçemizin kendisini değersiz hissetmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu partinin gerçek emekçileri olan İlçe Başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza hak ettikleri değeri gösterecek ve sırtlarındaki ağır yükü hafifleteceğiz. Muğlalı gençlerimizin partimizi yeniden yuvaları olarak görmelerini sağlayıp burayı bir siyaset akademisine çevireceğiz. 35.000 kişilik büyük CHP Muğla ailesi olarak tek yürek olup önümüzdeki yerel seçimlerden gerçek bir zaferle çıkacağız. Küçük olsun benim olsun anlayışına sarılmadan, üyelerimizin aktif bir şekilde siyasete katılmalarını sağlayacağız.
Üye ile ön seçim şartının en büyük savunucusunun Muğla örgütü olması için yola çıkıyoruz. “Dünyayı harekete geçirecek olan önce kendini harekete geçirsin” diyen Socrates’in sözünden ilham alarak önce Muğla’yı harekete geçirmek sonra da partimizi iktidara taşımak için yola çıkıyoruz.Kısacası hepinizin gurur duyacağı, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir örgüt oluşturmak ve en önemlisi de örgütümüzün yeniden İl binamızdan yönetilmesi için sizlerden destek istiyoruz.”
dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.