Bodrum Gündem

Turizmciler Bodrum Standında Buluştu

Turizmciler Bodrum Standında Buluştu

6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Bodrum standı kuruldu.

Bodrum Gündem Haber

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT’te Bodrum standı, 7 numaralı holde yerini aldı. 6 Şubat Salı günü fuarın ilk gününde Bodrum Standını başta Muğla Valisi İdris Akbıyık olmak üzere Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Turizm Danışma Büro Şefi Özcan Cambaz, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, TÜRSAB Bodrum BTK Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, BODTO 5 Nolu Konaklama Komite Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Toktaş, Bodrumlu Turizm Porfesyonelleri, BODTO üyeleri ve basın mensupları ziyaret etti.

Vali Akbıyık Muğla’nın EMITT fuarında ilçeleri ile birlikte temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Bodrum standına beğenisini ifade etti.

Bodrum Standı hakkında açıklama yapan BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven fuarın ilk gününde BODTO üyelerinin yoğun ilgisi ile karşıladıklarını belirtirken yarın 16.30’da gerçekleşecek stant açılış kokteyline de tüm turizmcileri beklediklerini söyledi.

Bodrum standı bu yıl 7 numaralı holde 7462 kodlu stantta fuar bitimi olan 9 Şubat’a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.