Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Mandalinci ve Aras’ı susuzluk sınavı bekliyor

    Seçimler bitti. Mazbatalar törenlerle alındı. Herkes mutlu. Bodrum’un gündeminde kısa vadede susuzluk ve bozuk yollar var.

    Yaz aylarına adım adım yaklaşıyoruz. Deniz suyunun arıtılmasına yönelik vaatler bakalım ne kadar gerçekçi ve yaşama geçirilmiş olacak.

    Eğer yaz sezonunda geçen seneki gibi su sıkıntısı yaşanırsa Bodrum’da bugün yaşadığımız coşku bir anda protestolara da döner.

    Evet, çok az bir süre var. Bu vaatler ne kadar hızla yaşama geçirilir o da ayrı bir soru.

    Bodrum’un Bodrumlunun kısa vadede en büyük sorunu yaklaşan yaz sezonunda susuzluk ve bozuk yollar.

    Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum Belediyesi el ele vererek DSİ, MUSKİ ve Karayolları ile Bodrum’un bu sorununa en hızlı şekilde çözüm yollarını bulup yaşama geçirmeliler.

    -Sokak umutsuz

    Yoksa Bodrum’u bu yaz çok kötü günler bekliyor. Şimdiden Bodrum’da yaşayanlar bu yaz için değişik senaryolar çizmeye başladı bile. Bu senaryolar daha çok umutsuz yönde.

    -Sokak bu kadar kısa sürede su sorununun çözüleceğine pek inanmıyor.

    Eğer bu sene alınacak önlemler ile bu sezon susuzluk yaşanmadan geçirilir ise bir büyük mucizeye imza atılır.

    Bodrum’da gözler şimdi yaz ayında susuzluğun yaşanılıp yaşanılmayacağına çevrilmiş durumda.

    -Mandalinci’yi ve Aras’ı büyük sınav bekliyor

    Hem Bodrum Belediye Başkanı Sayın Tamer Mandalinci’yi hem de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras, büyük bir sınav bekliyor. Her iki Başkan’ın bu sınavdan nasıl geçeceği de merakla bekleniyor.

    Eğer her iki başkan da bir şekilde Bodrum’a geçen yaz aylarında olduğu gibi susuzluk yaşatmazlarsa büyük bir başarıya imza da atmış olurlar.

    Tandoğan Uysal Paşatarlası/ Bodrum

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.