Bodrum Gündem

Luvirunners “Gelin Antik Şehirleri Koşarak Keşfedelim”

Luvirunners “Gelin Antik Şehirleri Koşarak Keşfedelim”

Bodrum’da sporun her dalıyla ilgilenen genç bir topluluk olan Luvirunners ekibi, antik şehirleri keşfetmek ve sporu bir yaşam tarzı haline getirmek isteyen herkesi Luvirunners ailesine katılmaya davet ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Luvirunners ekibinin Bodrum Gündem ile paylaştığı davet metni şöyle;

Biz Luvirunners olarak, doğayla iç içe bir yaşam süren ve sporun her dalıyla ilgilenen bir topluluğuz. Ancak özellikle koşuyu felsefe edinip, koşarak keşfetmeyi bir yaşam tarzı olarak benimsiyoruz. Amacımız, sporu kültürle birleştirmek, özellikle antik şehirlerin sakinlerine selam göndermek bu yüzden ismimizi Luvirunners olarak seçtik ve şu ana kadar haklarında  çok fazla araştırma olmayan  Luvilere farkındalık kazandırmaktır.

Luvirunners olarak, her sabah Bodrum merkezinde buluşup koşuyor ve sonunda birlikte kahve içip sohbet ediyoruz. Bu etkinliklere katılmak için herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Bizimle birlikte antik şehirleri keşfetmek ve sporu bir yaşam tarzı haline getirmek isteyen herkesi Luvirunners ailesine katılmaya davet ediyoruz. Koşu tutkusunu yaşamın her alanında hissetmek ve yeni dostluklar kurmak için bize katılın!

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.