Bodrum Gündem

Bodrum Sanayi Çarşısı Taşınıyor

Bodrum Sanayi Çarşısı Taşınıyor
18.12.2013
0
A+
A-

Cheap metoclopramide Bodrum’un en büyük ortak katılım projelerinden birini olan Bodrum Küçük Sanayi Sitesi Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Torba’daki yeni yerine taşınıyor.

treating cancer tumors Lasix online Bodrum Gündem Haber/18 Aralık 2013

2011’deki kuruluşundan bu yana 130 üyesiyle önemli bir mesafe kat eden Bodrum Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi halen imar planına işli arazilerin % 90’ını alarak ruhsat sürecine doğru ilerliyor. Sanayi sitesi inşaatının 2014 yatırım programına alınması için geçen hafta bakanlıktan yer tespiti işlemlerinin yapıldığı kooperatifin Olağanüstü Genel Kurulu 22 Aralık’ta Bodrum Belediyesi, Nurol Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Bodrum’a yakışan çağdaş bir sanayi çarşısı olarak projelendirilen Bodrum Torba Sanayi Çarşısı kendi enerjisini üretecek Türkiye’deki tek çevreci örnek olacak. Güneş enerjisinden kendi elektriğini üretecek sanayi yap-işlet-devret yöntemiyle üyelerine ek bir maliyet yüklemeden yaklaşık 4,5 milyon liralık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirecek. İnşaat maliyetleri de eklendiğinde yaklaşık 30 milyon liralık bir projeye dönüşecek Bodrum Torba Sanayi Çarşısı, Bodrum’un büyükşehir sürecindeki en önemli projelerinden biri olacak.

Tarih: 22 Aralık 2013 Saat 12:00

Yer: Bodrum Belediyesi, Nurol Kültür Merkezi

Bilgi için: 0 532 737 75 55

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.