Bodrum Gündem

Başkan Kocadon Seçime Hazır, Biz Mesajı Aldık

16.12.2014
0
A+
A-

chp_milletvekilleri_başkan_mehmet_kocadon_ziyaret_bodrum (1)

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Prof.Aydın Ayaydın ile PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer Bodrum CHP İlçe Örgütünün ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da ziyaret ettiler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP İstanbul Milletvekili Prof.Aydın Ayaydın ile Tekirdağ Milletvekili ve PM Üyesi Dr.Candan Yüceer’i makamında kabul eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Büyük Şehir Belediye sisteminin Bodrum’un hızına yetişemeyeceğini söyleyerek, Bodrum’un özel statülü bir belediye sistemi ile yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Muğla CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Bodrum CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP İlçe Yöneticilerinin de katıldığı ziyarette samimi bir ortamda yapılan sohbette oldukça dikkat çekici konuşmalar oldu.

Büyükşehir’den Bir Şey Beklemiyoruz…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Büyükşehir sürecinde belediyecilik anlamında sıkıntılar yaşandığını ve en az 2 sene sistemin oturmayacağını söyledi. Başkan Kocadon görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

“Biz Büyükşehirden fazla bir şey beklemiyoruz. Bu en az 2 sene sürecek olan uzun bir süreç. Bodrum’da, Fethiye ve Marmaris’te üç yıl içinde kurumsallaşıp hizmet vermeye başlarsa, büyük başarı bana göre. Muğla ile beraber hareket edemiyoruz. Bizim hızlı olmamız lazım çünkü süreçlerimiz çok kısa. Ne yaparsak Kasım’dan Mart ayına kadar yapmak zorundayız. Bu sene Turgutreis’e gireceğiz yıkım için ama altyapıyı büyükşehir yapmalı önce. Bodrum gibi yerlerin büyükşehir kapsamı dışında tutulması lazım. Biz zaten kendimiz büyükşehiriz. Bende 80 tane banka şubesi var, Muğla’da 14 tane! Şehirler bir alan üzerine kuruludur. Bodrum bir coğrafya üzerine kurulu. 15 kilometre gidiyorsun bir yerleşim yerine geliyorsun. Bu da bizi çok zorluyor.  Ancak partimiz iktidara geldiğinde, Bodrum gibi yerlerin ilçe turizm belediyesi gibi bir statüye kavuşması çok daha iyi olur.”

Bodrum’un en büyük sorununun katı atık ve altyapı olduğunu söyleyen Kocadon, “Diğerlerini öyle ya da böyle yapabiliyoruz. Ama altyapı ve katı atık problemlerimizi bu sene halletmemiz gerekiyor. Büyükşehir de, biz de çalışıyoruz” dedi.

order Ventolin Başkan Sandığa Girmeye Hazır, Biz Mesajı Aldık…

PM Üyesi Dr.Canan Yüceer’in yaklaşan genel seçimlerle ilgili buy albuterol “Yeni seçimden çıktınız, şimdi bir kez daha seçime gireceksiniz” şeklindeki yorumu başta CHP milletvekili Prof.Ayaydın’ın ve gazetecilerin dikkatinden kaçmadı. Başkan Kocadon ise gülümseyerek “Biz alışığız seçime. 92’den beri sandığa giriyorum. Sadece 94’te kaybettik. Ondan sonra hiç kaybetmedik.” şeklinde yanıt verdi. Kocadon’un bu sözlerinin ardından Prof.Ayaydın cheap Cialis Professional “Başkan tekrar seçime, sandığa girmeye hazırım diyor. Bu mesajı aldık biz” dedi. Başkan Kocadon da “Seçimler beş yılda bir gücümüze güç katıyor. Seçim atmosferi güzel bir süreç. Beş yılda bir düğün yapıyoruz biz. Düğüne herkesi çağırırız, gelen gelir, gelmeyen de yerinde sağ olsun.” dedi.

Gazeteciler başkanlık makamından ayrılırken Prof. Ayaydın “Manşeti yakaladınız. Hadi iyisiniz” demesi ise oldukça dikkat çekiciydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.