Bodrum Gündem

BODRUM’UN EN MİNİK SATRANÇ ŞAMPİYONU KUPASINI ALDI

16.11.2015
0
A+
A-

satranç order diflucan Order Retin-A Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri ve Türkiye Satranç Federasyonu temsilciliğinin birlikte organize ettiği Satranç Turnuvasında her yaştan yarışmacı kıyasıya rekabet etti.

Gastrointestinal Bodrum Gündem Haber

Büyük çekişme içinde geçen turnuvada genç sporcular başarılı sonuçlar aldı. Birinciliği 4 sporcu paylaştı. İki gün süren yarışmada 32 kişi mücadele ederken Bodrum’da bir ilk yaşandı. 8 Yaşındaki Arda Uzgur bu güne kadar Bodrum’da yapılan satranç müsabakalarında birincilik alan en küçük bireyi oldu.   Deneyimli sporcu Hasan Acıoluk ikinci, 2006 doğumlu Efe Sadık Şahin önemli bir  başarıya imza atarak üçüncü oldu.  Mehmet Sabri Gülcü ise sıralamada dördüncü oldu.

İki gün boyunca yapılan müsabakalarla ilgili konuşan Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri kurucusu Erdal Balcı; Bodrum’da satranç sporunun daha geniş kitlelere tanıtmak, yeni sporcular yetiştirmek, satranç turnuvaları düzenlemek amacıyla Bodrum Harvard ile Bodrum İlçe Satranç Temsilciliği arasında protokol yapıldığını söyledi. Balcı, kurum olarak çocukların her tür spor dalı ile ilgilenmesine yönelik her türlü çalışmaya destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerinin altını çizdi. Erdal Balcı “Önümüzdeki haftadan itibaren Satranç Federasyonu İlçe Temsilcili ile birlikte merkezimizde satranç dersleri verilmeye başlanacak. Ayrıca bu çocuklarımızı desteklemek için UKD (Ulusal Kuvvet Derecesi) olan bütün sporculara ve Bodrum Harvard Satranç Kulübü satranç sporcularına Dil programlarında  % 15 indirim yapılacaktır “ dedi.

Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri çok amaçlı salonunda gerçekleşen yarışmada dereceye girenler madalya ve kupa alırken, tüm yarışmacılara da katılım belgeleri verildi.

Turnuvada dereceye giren sporcular; 1- Arda Uzgur, 2- Hasan Acıoluk, 3-Efe Sadık Şahin, 4- Mehmet Sabri Gülcü, 5- Gürhan Horzum, 6- Efe Doruk Türkol, 7- Yağız Ömer Küçükenez, 8- Cemal Sabancı, 9- Mustafa Gülcü, 10- Utku Oğuz Bölükbaşı ödüllerini ve katılım belgelerini Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetleri adına Erdal Balcı’dan ve İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen’den aldılar.

2015-2016 Bodrum Kadınlar Birinciliği Satranç Turnuvası(2-3 Ocak 2016),

2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Turnuvası(21 Şubat 2016),

2015-2016 Bodrum Hızlı Satranç Birinciliği (19-20 Mart 2016)”

turnuvalarının organizasyonu Bodrum Harvard çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Turnuvalara kayıtlar Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından yapılacakt. Turnuvalarda Türkiye Satranç Federasyonun görevlendirdiği hakemler görev alacaklar ve turnuva sonuçlarında her oyuncunun U.K.D. puanlamaları yine Türkiye Satranç Federasyonu yetkilileri tarafından yapılacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.