Bodrum Gündem

BODER Başkan Kocadon u ağırladı…Birlikte Hareket Edilmesi Konusunda Uzlaşıldı…

BODERin haftalık Yönetim Kurulu Toplantısının bu haftaki konuğu Bodrum

Belediye Başkanı ve BOYTAV Başkanı Mehmet KOCADON du.

BODER Başkan Kocadon u ağırladı…Birlikte Hareket Edilmesi Konusunda Uzlaşıldı…
22.08.2009
0
A+
A-


order tadalafil

Başkan KOCADON   Turizm Tanıtma Genel Müdürlüğü ve  iç Pazar acentaları ile İstanbul′da yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verdi. Su ücretlerinin katlamalı olarak fatura edilmesi ile ilgili olarak konu ile bizzat ilgileneceğini söyledi.Başta Gümbet olmak üzere Bodrum genelinde Turizmin daha kaliteli ve işletmelerin denetlenmesi konusunda daha dikkatli olacaklarını denetimlerin bütün hızıyla devam edeceğini belirtti.


Toplantı da alınan şu kararlar alındı.


order Strattera
1-Sektörde yaşanan ana sıkıntılar masaya yatırıldı ve gerek Belediye gerekse BOYTAV olarak daha sık bir araya gelerek çözüm üretmek ve üyelerimizin problemlerinin çözümü sağlanacak.


2-Bodrum′da 12 ay  sürdürülebilir turizm için başta havayolu şirketleri ve tur operatörleri ile yapılacak görüşmelerin birlikte yapılmasına karar verildi.


3-Başta futbol ve golf olmak üzere Bodrum′da turizm çeşitliliği sağlanması konusunda fikirbirliğine varıldı.


4- BODER  ve BOYTAV′ın daha aktif olması için maddi kaynak bulunması sadece üye aidatları ile  bu sivil toplum örgütlerinin  aktif olarak çalışamayacağı ve  maddi kaynak için  araştırma yapılacak proje üretilecek.


5-Bodrum turizminin geliştirilmesi için   başta Turizm Tanıtma Genel Müdüdürlüğü olmak üzere  her türlü girişimin yapılarak  Bodrum′da sürdürülebilir turizm için  turizmin  tüm parçalarının bir araya getirilerek hep birlikte hareket edilmesi. Indocin no prescription


6-Kempinski Hotel′de yapılan  1. Uluslar arası Bodrum Turizm Zirvesi tartışıldı.Bu tür toplantıların artarak devam etmesi ve Bodrum′a daha fazla basın mensubu ve  ünlülerin davet edilerek daha sık gündemde kalmasını sağlamak.


7-Termal turizmin geliştirilmesi için  özel sektörden daha aktif çalışma yapılması.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.