Bodrum Gündem

Bodrumda Feci Kaza: 3 Genç Yanarak Yaralandı..

Park halindeki iki otomobile çarparak, takla atan ve LPG yakıt tankı alev alan otomobildeki 3 kişi, yanarak ağır yaralandı. Ağır Yaralı Ali Şiar Yalçın hayatını kaybetti.

Bodrumda Feci Kaza: 3 Genç Yanarak Yaralandı..
21.11.2009
0
A+
A-

Bodrum Turgutreis yolu Konacık beldesi, Kırlar mevkiinde, Sabah 06.00 sıralarında, aşırı hız nedeni ile kontrolden çıkan 06 BJ 7127 plakalı araç, yol kenarında park halinde bulunan 48 TA 123 ve 48 UR 485 plakalı iki otomobile çarparak takla attı ve LPG yakıt tankının patlaması ile araç ve içindekiler alevler içinde kaldı. 


 

Otomobilde bulunan üç genç çevredekilerin yardımı ile, ağır yaralı olarak Bodrum Devlet Hastanesine ve Özel Bodrum Hastanesine kaldırıldı. Yaralı geçlerin, 14 yaşında ve lise öğrencileri oldukları öğrenildi. Ayşe Gülsevim- Ali Rüştü Kaynak Lisesi öğrencileri, Allergies Ogün Temelli’nin vücudunun yüzde 40’ında, Raif Kaya’nın vücudunun yüzde 30’unda, Bodrum Lisesi öğrencisi Ali Şiar Yalçın’ın ise vücudunun yüzde 90’ında yanık olduğu bilgisi verildi.


 


Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ogün Temelli ve Ali Şiar Yalçın Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans helikopterle yanık ünitesinin bulunduğu Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunun büyük bölümü yanarak ağır yaralanan Bodrum Lisesi öğrencisi, Ali Şiar Yalçın’ın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. buy Mebendazole

Buy Prozac no prescription

 


Kazadan sonra yarım saat trafiğe kapatılan Bodrum Turgutreis yolu, yanan otomobillerin söndürülerek yolun yıkanması ile trafiğe açılabildi. Araçların plaka tespitleri, patlama sonucu parçaların çevreye dağılması nedeni ile zorlukla yapılabildi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.