Bodrum Gündem

Başkanlardan Sanayi Esnafına Ziyaret..

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Danacı Konacık Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Başkanlardan Sanayi Esnafına Ziyaret..
10.05.2010
0
A+
A-

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve Belediye Meclis Üyeleri, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Danacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konacık Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ettiler. Başkan Tosun ve Danacı, sanayi esnafının isteklerini ve sıkıntılarını dinleyerek, karşılıklı fikir alış – verişinde bulundular.


 


2006 yılında inşaatına başlanılan ve yapımı 2008 yılında tamamlanan Konacık Küçük Sanayi Sitesi’nde 172 adet dükkân var ve bu dükkânların %90’nı faaliyet göstermektedir.


  pills24honline.com


Bir ilçenin kalkınmasında Sanayi Sitelerinin öneminden bahseden Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Danacı; “Her şeyi en son olan en güzelidir. Biz burada birkaç tane sanayi sitesi yaptık; ama bu Konacık Küçük Sanayi Sitesi diğerlerinden daha yeni, daha düzgün daha güzel; esnafımıza, yöreye ve bu bölgede hizmet gören insanlarımıza da yakışır bir sitedir. İnşallah bu bölge; Küçük Sanayi Sitesi sayesinde iş hacmini ve gelirini arttırır. Konacık Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımında emeği geçen ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


 


Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Konacık Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “ Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafımızın isteklerini ve sıkıntılarını dinleyerek, düzen ve tertip konusundaki eksiklikler ile ilgili de esnafımızla fikir alış verişinde bulunduk. Bizim amacımız Konacık Belediyesi olarak klasik alışılmış Küçük Sanayi Siteleri’nin dışında çok daha modern, nezih, insanlarımızın kolay hizmet alabilecekleri bir sanayi sitesi yaratmaktı ve bunu da gerçekleştirdik. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri’ne esnaf ziyaretimizde yanımızda oldukları için ve Küçük Sanayi Sitesi’nin yapımında emeği geçen, desteği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


buy isotretinoin online   misoprostol tablets

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.