Bodrum Gündem

Öger: Bodrum Antalyaya benzememeli

Bodrumda düzenlenen toplantıda konuşan Öger Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Herşey dahil sistemi Bodrumu öldürür. Öte yandan Bodrum, Antalyaya benzerse bu Bodrumun sonu olur.dedi

Öger: Bodrum Antalyaya benzememeli
26.06.2010
0
A+
A-

Muğla′nın Bodrum ilçesinde, Almanya′da yayımlanan FVW dergisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü tarafından Alman pazarında Bodrum′un nasıl hareket kazanacağı yönündeki konuların ele alındığı workshop düzenlendi.


Sektör temsilcileri ve bazı yerel idarecilerin katıldığı Kefaluka Otel′deki workshopda konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bodrum bir yıldız olmaya aday. Bu anlamda alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bodrum bayrağı uluslararası arenada zaten dalgalanıyor ancak bu bayrağa bir yıldız takmak istiyoruz” dedi.


purchase Lasix

 


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut ise daha önce düzenlenen workshopların faydalı olduğundan söz ederek “İzmir′de düzenlediğimiz workshop′tan sonra Alman turistlerin sayısının artmaya başladığını biliyoruz. Bundan önce düzenlenen workshopların faydalarının benzerinin Bodrum içinde geçerli olacağını düşünüyorum. Bu ve benzeri organizasyonlar Bodrum′da bir fark oluşturacaktır” diye konuştu.


 

cheap Baclofen

Öger Tur Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger de Bodrum′un her şeyden önce bir yaşam tarzı olduğu söyledi. Birçok kez Bodrum′un Antalya ile karşılaştırıldığını anlatan Öger, sözlerine şöyle devam etti: “Antalya mass turizmin hedefi haline geldi. Bodrum, Antalya′ya benzerse bu Bodrum′un sonu olur. Bence St. Tropez′i hedef almalıyız. Bodrum′da butik otellerin yapılması bence önemli. 12 aylık turizmden bahsediliyor. Bu bir moda haline geldi. Tamam yapalım da St. Tropez′e İbiza′ya kışın giden insan var mı?Önemli olan kalitedir.”


Aciclovir online  


Bodrum sahillerinde bina enkazları gördüklerini söyleyen Vural Öger, enerji ve diğer hizmetlerde havai nakil hatlarındaki kabloların yer altına alınması ve tabelaların belirli bir düzende olması gerektiğini anlattı. İki katlı eve sekiz tane levha asıldığı zaman estetik denen bir şey kalmadığını anlatan Öger, şunları söyledi: “Her şey dahil sistemi ile ilgili olarak her şey dahil olup da gelen kişiyi otelde tutarsan, yan kuruluşların hepsi zaman zaman batıyor. Hepsi dahil sistemi Bodrum′u öldürür. Birtane Bodrumumuz var. Yalnız butik otel yapmakla bitmiyor. Az ve öz iş yapalım. Mass turizme girmeyelim. Türkiye′nin turistik imajı Almanya′da, Avrupa′da nedir? Türkiye eşittir ucuz tatil, her şey dahil.” Almanya′da Bodrum ve Ege kıyılarının yeteri kadar bilinmediği belirtilen wokshop′da, bu anlamda tanıtım ve pazarlama ile kaliteyi artırma konusunda çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.