Bodrum Gündem

Bodrum Rotary: Hedefimiz Uluslararası Dostluk ve Temiz Enerji…

Bodrum Rotary Kulübünün 2010-2011 çalışma döneminde Uluslararası dostluk ve temiz enerji konularındaki projelere ağırlık verileceği açıklandı.

Bodrum Rotary: Hedefimiz Uluslararası Dostluk ve Temiz Enerji…
30.06.2010
0
A+
A-


Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem


Dönem Başkanı seçilen Yıldıray Özmen görevi, geçmiş dönem Başkanı Zeki Caner ve eşi Güler Caner den teslim aldı. Yıldıray Özmen yeni dönem çalışmalarında  ve projelerinde en büyük desteği eşi Ayşe Özmen den aldığını da belirtti. Emtes Elektrik Firmasının sahibi olan Elektrik Mühendisi Yıldıray Özmen ; 1988 yılında kurulan Bodrum Rotary Kulübünün  23 üncü dönem başkanı seçildi. Yıldıray Özmen  Dünyada pek çok ülkede yaşanan savaşlara karşı , 168 ülkede, 33 bin kulübü ve bir milyon iki yüz bin üyesi ile Rotary Kulüplerinin  Barış ve temiz enerji projelerine ağırlık vereceğini söyledi. Yıldıray Özmen Bodrum ile Yunanistan’ın Kos adası arası Rotary Kulübü ile işbirliği yaparak  1 Eylül Dünya Barış günü nedeniyle Ege denizinde ortak “barış kulaçları “ isimli  bir dostluk projesi yapacaklarını ve düzenleyecekleri çeşitli etkinliklerle elde edecekleri gelir ile bir ilköğretim okulunun tüm elektrik ihtiyacını  karşılayacak rüzgar ve güneş enerjisi sistemi kuracaklarını açıkladı.


  get methotrexate


Bodrum Doria Otelde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan 2010_2011 dönemi Bodrum Rotary Kulübü  treat erectile dysfunctiГ®n Lasix online Başkanı Yıldıray Özmen,  bu dönem   “ Toplumları Geliştirelim, Kıtaları Birleştirelim “ sloganına uygun projeler ürettiklerini de sözlerine ekledi. Yıldıray Özmen’in yeni yönetim kurulu üyeliklerine As Başkan Erhan Ünaldı, Genel Sekreter Banu Erdoğan Aras, Sayman üye Ülker Cengiz İnan seçildiler.


 


Toplantıya katılanlar arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Deniz Ticaret Odası Başkanı  Gündüz Nalbatoğlu, 2440 Bölge Guvernör Yardımcısı Galip Gür, Karia Rotary Başkanı Şule Kükrer Akün, Rotaract Başkanı Emine Yenilmez ve kulüp üyeleri hazır bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.