Bodrum Gündem

Karyalının Gurur Gecesi

Kaplan İnşaatın kardeş firması olarak 2008 de kurulan Karyalı Pazarlama, Milas Bodrum bölgesi distribütörlüğünü yürütmekte olduğu Polisan Boya markasına bir yenisini daha ekledi.

Karyalının Gurur Gecesi
27.12.2010
0
A+
A-


 

 

“Karyalı”nın  Gurur buy Levitra online   Gecesi…

Baclofen online Kaplan İnşaat′ın kardeş firması olarak 2008 de kurulan Karyalı Pazarlama, Milas Bodrum bölgesi distribütörlüğünü yürütmekte olduğu Polisan Boya markasına bir yenisini daha ekledi.

Professional Viagra online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Henkel Yapı Kimyasalları′nın da Bodrum Milas bölge distribütörlüğünü üstlenen Karyalı, bayilerinin, sektör profesyonellerinin ve dostlarının katılımı ile bir gece düzenledi. 200 ü aşkın davetlinin katılımıyla, Bodrum′un önde gelen mekanlarından Küba Bar′da düzenlenen yemekli davette, tanıtıcı videolar, ürün sunumları, Henkel üst düzey yöneticileri ve Karyalı yöneticilerinin konuşmaları ile Henkel – Karyalı stratejik ortaklığı lanse edildi. Gece, www.karyali.com.tr web sitesinin tanıtımının ardından, müthiş bir müzikli eğlenceye dönüştü. Gecede Bodrum Milas bölgesi bayilerinin bayi sertifikaları da işletme sahiplerine törenle teslim edildi.


 


Karyalı Pazarlama yöneticilerinden Engin Ali Kaplan etkinlik ile ilgili şunları söyledi: “Karyalı Pazarlama 17 yıllık geçmişiyle kalitesini ve gücünü kanıtlamış olan inşaat firmamız Kaplan İnşaat′ın kardeş kuruluşu. Bugüne kadar Karyalı′nın yürüdüğü yolun ne kadar doğru olduğunu, bayileriyle, müşterileriyle kurduğu dostluk ve güven ilişkisinin sonuçlarını, canlı ve dopdolu yaşamanın heyecanı içindeyiz. Henkel ile yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ticari ortaklığımız vardı, bu ortaklığı daha profesyonel ve güçlü bir zeminde devam ettirme kararı aldık. Sektöründe lider Polisan Boya markasının yanına yapı kimyasalları ve yapıştırma teknolojilerinde dünya lideri olan Henkel markasını katmış olmak, bunun sektörümüzde, bayilerimizde bu netlikte kabul görmüş olması, bizimle birlikte herkesin coşku içinde olmasından dolayı gururluyuz. Konforlu ticaret mantığıyla hareket ediyoruz, bayilerimizin yükünü hafifletecek yenilikçi uygulamalar üretiyoruz, ilişkilerimizi güven temeline oturtuyoruz. Bu geceye Henkel 1. Bodrum Buluşması adını verdik. Bunun sebebi 10-15. buluşmamızı gerçekleştireceğimize olan inancımızdır. Henkel Ülke Satış Müdürü Sn. Serkan Gümüş, Marka Müdürü Sn. Can Altıok, İzmir Bölge Müdürü Sn. Tolga Yeler′e aramızda bulunarak işbirliğimizi somutlaştırdıkları için, dostlarımıza bizi yalnız bırakmayıp bu mekanı teraslara kadar doldurup içimizi ısıttıkları için ve değerli ağabeyim, Küba′ya bu güzel mekanı bize kullanma fırsatı verdiği için sonsuz teşekkürü borç bilirim.”


Geç saatlere kadar devam eden gece, davetlilere hediyelerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.