Bodrum Gündem

Nazım..

Bodrum Belediyesi Şiir Sevenler Platformunun bu ay Usta şair Nazımı anlattılar, anladılar, dinlediler, söylediler..

Nazım..
20.02.2011
0
A+
A-

 

 

 

 

 

Order Clonidine Online

Bodrum Belediyesi Şiir Sevenler Platformu’nun bu ay Usta şair Nazım’ı anlattılar, anladılar, dinlediler, söylediler…


Mavi Gözlü Dev Filminin muhteşem finali
Yükleyen killer_kitty. – Sanat ve animasyon videoları.


cheap Nolvadex Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Şiir Sevenler Platformu tarafından her ayın üçüncü cumartesi günü düzenlenen şiir günlerinde, usta şair Nazım anlatıldı, söylendi, dinlendi ve söylendi. Feriha Beriş tarafından hazırlanan şiir dinletisinde, Nazım Hikmet’in yaşamından kesitlere ve yazdığı şiirlere yer verildi. Bodrum Belediyesi Meclis Salonu ve Sanat Galerisi’nde düzenlenen etkinliğe yaklaşık 50 şiir sever katıldı.

Şiir severlerinde aktif olarak katıldığı ve Nazım şiirleri okuduğu etkinlikte kimi zaman hüzün, kimi zaman sevgi hakimdi. Bir çok şiirinin okunduğu etkinlikte “Karlı Kayın Ormanı” şiirinin Zülfü Livaneli tarafından bestelenen bölümleri şarkı olarak da seslendirildi.

 

Beriş, şiir dinletilerini, her ay bir şair veya yazarı anmak, şiirlerini hatırlatmak amacıyla düzenledikleri belirterek, order Viagra “Bodrum Belediyesi Şiir Sevenler Platformu olarak, bu ay Nazım Hikmet Ran’ı anmak için bir şiir dinletisi düzenlemeyi kararlaştırdık. Etkinlikte, Ran’ın kendi yaşamını kaleme aldığı yazılarından kesitlere ve şiirlerine yer verdik. Usta şairlerin Nazım Hikmet ile ilgili yorumlarını paylaştık. Nazım Hikmet anmak için  özellikle önemli bir gün olmasını beklemeden, anmaya, onun çeşitli yönlerini tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.