Bodrum Gündem

Bodrum CHP Gençlerinden Örnek Kampanya…(VİDEO HABER)

Geçtiğimiz ay Kent Televizyonunda CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk tarafından söz verilen kitaplar, CHP Gençleri tarafından okullara dağıtılmaya başlandı.

Bodrum CHP Gençlerinden Örnek Kampanya…(VİDEO HABER)
21.02.2011
0
A+
A-

 


 


 


Bodrum CHP Gençlerinden


Örnek Kampanya…


Order No Rx

 Geçtiğimiz ay Kent Televizyonunda CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk tarafından söz verilen kitaplar, CHP Gençleri tarafından okullara dağıtılmaya başlandı.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Buy Prozac

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Selimiye İlk Öğretim Okuluna kitapları teslim ettiler. Bodrum İlçe Başkanlarının katıldığı Açık Görüş Programı sırasında, gönderilen bir mesaj Selimiye İlköğretim okuluna kitap yardımı yapılması ile ilgiliydi. CHP İlçe Başkanı konu ile ilgili olarak gereğini yapacağını söylemişti.


Selimiye İlköğretim okulu kitap ihtiyacını karşılamak için Bodrum CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının görevlendirildi. Çalışmalar sonucu toplanan, yaklaşık 100 kitap CHP Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Atare ve CHP gençleri tarafından okula gidilerek teslim edildi. Selimiye İlköğretim okulu Türkçe öğretmeni Ayşegül Meriç, okul müdürü Ergun Gür ve müdür yardımcısı Jale Altay tarafından teslim alınan kitaplardan dolayı çok mutlu oldukları gözlendi. Öğretmenler kitap gönderen ve toplayan, Bodrum’daki duyarlı insanlara teşekkür ettiler.


CHP Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Atare ilçe başkanı TV programında söz verdikten sonra kitapların toplanması ve götürülmesi ile ilgili olarak Kadın ve Gençlik Kollarını görevlendirdiğini belirterek “Yarımadanın her tarafından bu kampanyaya destek geldi. Biz gençler olarak bu görevi gerektiği gibi yapmaya çalıştık ve kitapları teslim ettik. Çok mutluyuz. Bundan sonrada Bodrum köylerindeki okullara da kitaplar toplayarak teslim edeceğiz” dedi.


Konu ile ilgili olarak CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk “Söz verdik ve gereğini yerine getirdik. Devamı da gelecek” Zithromax without prescription dedi.





Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.