Bodrum Gündem

Hüseyin Anıl ve Zeki Köylü Aday Adaylıklarını Resmen Açıkladılar..

Aylardan beri milletvekili aday adaylığı için çalışmalarını sürdüren Hüseyin Anıl ve Zeki Köylü İlçe Başkanlığında kalabalık bir katılım ile aday adaylıklarını açıkladılar.

Hüseyin Anıl ve Zeki Köylü Aday Adaylıklarını Resmen Açıkladılar..
28.03.2011
0
A+
A-

 


 


 


Hüseyin Anıl ve Zeki Köylü Aday Adaylıklarını Resmen Açıkladılar…


Aylardan beri milletvekili aday adaylığı için çalışmalarını sürdüren Hüseyin Anıl ve Zeki Köylü İlçe Başkanlığında kalabalık bir katılım ile aday adaylıklarını açıkladılar. Order Clonidine Online


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Viagra online


Açış konuşmasını Bodrum CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk’ün yaptığı toplantıya her iki aday adayını destekleyenlerin yanında partililer yoğun ilgi gösterdiler. buy prozac


Başkan Öztürk son günlerde çokça konuşulan basılmadan imha edilen “İmamın Ordusu” adlı kitapla ilgili ve Ayhan Çarkın ile ilgili olarak “Onlarca insanı öldürdüğünü söyleyen katiller televizyonlarda röportajlar yapabiliyor, baskıya bile girmeyen kitaplar imha edilebiliyor. İnsanları domuz bağı ile öldüren Hizbullah katilleri, çok ince bir hesapla tahliye edilip, sınırdan ülke dışına çıkartılıyor. Ama düşünceler hapsediliyor. Böyle karanlık günler yaşanıyor. Bu karanlık günlerin sonu gelmek üzere. CHP iktidarına çok az bir süre kaldı. CHP iktidarına katkı koymak için yola çıkan çok önemli bizim için çok kıymetli, çok değerli iki eski ilçe başkanımız aylardan beri yaptıkları çalışmalarının sonucu milletvekili aday adaylıklarını açıklamak için huzurunuza geldiler. Bodrum için çok önemli iki ağabeyimizin arasında oturarak milletvekilliği aday adaylıklarını açıklamaktan onur duyuyorum. İnanıyorum ve istiyorum ki iki değerli ağabeyimi Ankara’ya yolcu ederiz, buda bize nasip olur. Bodrum örgütü olarak aylardan beridir bunu dile getiriyoruz. Bu sadece CHP’nin değil, Bodrum’un talebidir. Bu Bodrum’un hakkıdır” dedi.


 


Durmuş Ali Öztürk iki parti büyüğü ve eski ilçe başkanlarının sonuna kadar arkasında olduklarını da vurgulayarak başarılar diledi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.