Bodrum Gündem

Jet Ski Katliamı.. Aman Dikkat..

Jet Ski ile zodiak bottaki kadın ve çocuklara çarpan bir Alman turist bir kadının ölümüne, bir çocuğun ise ağır yaralanmasına neden oldu.

Jet Ski Katliamı.. Aman Dikkat..
25.09.2011
0
A+
A-


 

 

Jet Ski Katliamı… Aman Dikkat…

Jet Ski ile zodiak bottaki kadın ve çocuklara çarpan bir Alman turist bir kadının ölümüne, bir çocuğun ise ağır yaralanmasına neden oldu.


Bodrum Gündem Haber


Almanya’nın Köln kentinden 5 gün önce tatil için Bodrum’un Torba koyundaki beş yıldızlı bir otelde tatil yapan 31 yaşındaki finans danışmanı Ali Bannaaman isimli Alman turist kiraladığı jet ski ile zodiak bota çarptı.


Sahilden 200 metre açıkta meydana gelen kazada jet skinin üzerinden geçtiği zodiak botta bulunan Can ve Ecem Tabak denize düşüp ağır yaralanırken anne Tabak ve tekne personeli son anda kendilerini yana atarak kurtulabildi.


Jet ski ile bota çarpan Alman turist Bannaaman ise büyük şaşkınlık ve şok içerisinde yerde yatan ve insanların yardım etmeye çalıştığı ağır yaralı kadının başından üzgün ve çaresizce bekledi. Gelen iki ambulans ile olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ ne kaldırılan Can ve Tabak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Olaydan sonra ağır yaralanan kadının başında şok geçiren Alman turist çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.


  buy Ventolin


Kazadan Altı Saat Sonra Yaşamını Yitirdi… Pain Relief


Kazadan altı saat sonra hastanede yaşamını yitiren Can otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Alman turist ise jandarma tarafından göz altına alındı. Bannaaman jandarmada verdiği ifadesinde “Nasıl oldu bilmiyorum hala büyük bir şok yaşıyorum, eşim hamileydi, jet ski kullanırken sahilde yürüyüş yapıyordu bir an ona bakmak istediğimde birden önümde botu gördüm, direksiyonu son anda kırmaya çalıştıysam da beceremedim. Büyük üzüntü içerisindeyim, böyle bir şey olmasını asla istemezdim” dediği öğrenildi.


 


Denetim Yok mu?


Kızı ve yanındaki arkadaşı denize düştükten sonra botta kalan ve yardım çığlıkları DHA muhabiri tarafından görüntülenen Fatma Tabak ise “Sahilden açıkta arkadaşlarımızın bulunduğu motor yata gidiyorduk, çok yavaş seyrediyorduk, jet ski birden hızla üzerimize gelmeye başladı, bota çarptığı an kızımı tutmaya çalıştım ama beceremedim çok hızlı ve büyüktü, insanların denize girdiği plaja çok yakın mesafede nasıl olurda bu kadar hızlı ve kontrolsüz jet ski kullanırlar, bunların hiç denetimi olmaz mı, bu bir cinayetten farklı bir şey değil” dedi.


Bannaaman bu sabah jandarma tarafından sevk edildiği adliyede tutuklandıktan sonra ceza evine gönderildi. Sahil güvenlik ve jandarma olaydan sonra Torba koyundan ayrılan yatın ve personelin peşine düştü. buy Plan B online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.