Bodrum Gündem

Kaymakam Sokaklarda

30.01.2012
0
A+
A-

Kaymakam Gödekmerdan ve Bodrum Muhtarlar Derneği yönetimi, Yokuşbaşı, Umurça ve Kumbahçe mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Bodrum?da yaz ve kış yaşayan ve yaşadıkları sorunları dile getiren vatandaşlar, dertlerini yetkililere anlatabilmenin mutluluğunu yaşadı.

Bodrum Gündem Haber
Buy Natrexone Ordering Cialis buy Zithromax online
İlk ziyaret Kumbahçe mahallesine gerçekleşti. Çoğunluğu bayanlardan oluşan mahalle sakini, işletmelerin şezlonglarından ve masa sandalyelerinden rahatsız oldukları dile getirerek, bununla ilgili önlem alınmasını istedi.

Sokak aralarındaki uygunsuz araç parkalarının da önüne geçilmesini isteyen mahalle sakinleri, mahalle içinde bulunan parkın temizlenerek kullanıma sokulması gerektiğini de ifade ettiler. Kaymakam Dr. Gödekmerdan ise, vatandaşların dile getirdiği sorunlarla ilgili, “Biz belediye yetkilileri ile görüşüp bu konu ile ilgili çalışmaları en kısa sürede yapacağız. Bayanlarımızın spor yapması en doğal hakları.  Bu çalışmaların hızlanması için Kaymakamlığımız en kısa sürede devreye girecek” dedi.

Daha sonra Umurça mahallesine giden Gödekmerdan, burada yaşanan sıkıntıları dinledi. Mahalleli genel olarak  sokak aralarında dolaşan hurdacılardan rahatsız olduklarını ifade ettiler.  Vatandaşlar bu konuyla ilgili önlem alınması gerektiğini söylediler.

Daha önce herhangi bir yetkilinin dertlerini dinlemediklerini ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden mahalleli, Dr. Gödekmerdan?a teşekkürl ettiler.
Ziyaretler Yokuşbaşı mahallesindeki bir kahvede devam etti. Yokuşbaşı mahalle sakinleri Kaymakam Gödekmerandan’dan, Bodrum’da faaliyet gösteren ve ruhsatsız olarak çalışan su bayileri ile ilgili önlem alınmasını istediler.  Bu tür işletmelerin Mart ayı içinde kapanacağını belirten Kaymakam Dr.Mehmet Gödekmerdan  “İlçemize Mart ayında DSİ’nin hazırladığı ve Bodrum Belediyesinin faaliyete geçireceği su ulaşacak. Şu anda Bodrum’da bu işi yapan firmalar zaten Kaymakamlığımız, Belediyemiz tarafından kapatılacak. Vatandaşlarımızın en sağlıklı şekilde su alabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bu tür sorunları artık Bodrum’da yaşamayacağız” dedi.

Öte yandan bazı vatandaşlar ise, Gödekmerdan’dan sokak ismiyle ilgili taleplerde bulundu. Kaymakam Gödekmerdan Belediye ile gerekli görüşmelerin ardından bu konuyu da gündeme alacaklarını ifade etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.