Bodrum Gündem

Akustik ?En İyi Toplu Taşıma Firması? Seçildi

Akustik ?En İyi Toplu Taşıma Firması? Seçildi
14.02.2012
0
A+
A-

Sektörün en iyilerinin belirlendiği 1.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri (Ace of M.I.C.E.), 10 Şubat 2012 Cuma günü Haliç Kongre Merkezi”nde gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber buy Disulfiram order Prozac online purchase Indocin online

Gecede, 4 ana sektörde 24 firmaya 27 ayrı kategoride ödül verildi. Geceye Oteller, etkinlik mekanları, kongre organizatörleri ve Incentive şirketleri gibi sektörlerde hizmet veren firmalar katıldı.Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen Ace of M.I.C.E. Ödülleri için bir araya gelen 36 profesyonelden oluşan jüri, temel olarak yaratıcılık ve konsept çalışmaları, referanslar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağladığı katkılar ve sürdürülebilir turizm için yapılan çalışmalar çerçevesinde değerlendirdiği 24 firmayı ödüle layık buldu.

Bu ödül için toplam 230 başvuru aldıklarını açıklayan Volkan Ataman, jüri üyelerinin ilk aşamada 230 başvuruyu web üzerinden değerlendirerek, her kategorinin ilk 3 adayını belirlediğini söyledi. Belirlenen 75 aday firmanın, 27 Ocak?ta jürinin karşısına geçerek birebir sunumlarını gerçekleştirdiğini dile getiren Ataman, bu oylama sonunda her kategorinin birincisinin belirlendiğini kaydetti.Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen bu ilk ve tek organizasyonda, Akustik Tourism Center ?Toplantı Destek Firmaları? başlığı altında ?En İyi Toplu Taşıma Firması? ödülüne layık oldu. Ödülü firmanın sahibi Tolga Toprak aldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.