Bodrum Gündem

AKUT Gönüllüleri İlkyardım Eğitimi Aldı?

AKUT Gönüllüleri İlkyardım Eğitimi Aldı?
09.07.2012
0
A+
A-

AKUT (Arama Kurtarma Timi) Bodrum Ekibi, rutin olarak gerçekleştirdikleri ve üyelerinin acil durumlarda gittikleri olaylarda zor durumdaki vatandaşlara  doğru müdahale etmelerini sağlamak için birim içi eğitim seminerlerine  ilkyardım ile devam ettiler.

Online Xenical buy order Propranolol online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Colchicine

Devlet Hastanesi kardiyoloji doktorlarından Uzm.Dr.Fikret Mert ACAR’in kardiyo (kalp) konusunda verdiği eğitim gönüllüler tarafından dikkatle izlendi.  30 AKUT gönüllüsünün katıldığı birim içi eğitimde, teorik bilgilerin yanı sıra konu mankenleri kullanılarak katılımcılara  acil durum uygulaması  yaptırıldı.

AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslu “Yapmış olduğumuz ilkyardım eğitimi, gönüllülerimizin rutin eğitimlerinden biriydi. Tıpta her geçen gün yenilikler yapılıyor. Bizde müdahalelerimizde daha etkin olabilmek adına bilgilerimizi tazeliyoruz? dedi.

AKUT gönüllülerine verdiği eğitimden dolayı Devlet Hastanesi kardiyoloji doktorlarından Uzm.Dr.Fikret Mert ACAR a  teşekkür eden  Uslu, bu ve benzeri konularda AKUT gönüllülerinin eğitimlerinin devam edeceğini, bütün bunlara acil durumlarda vatandaşa doğru müdahaleyi uygulamak  için yaptıklarını, acil durumlarda her saniyenin ve yapılan her müdahalenin çok önem taşıdığının da bilincinde olduklarını kaydetti.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.