Bodrum Gündem

Küçük Yazarın İmza Gününe Tüm Bodrum Davetlidir?

Küçük Yazarın İmza Gününe Tüm Bodrum Davetlidir?
28.12.2012
0
A+
A-

10 yaşında Marmara Koleji 4. Sınıf öğrencisi Yiğitcem Akkaya,   128 sayfalık ?Gizemli Hayvanlar? isimli kitabına imza günü düzenliyor.

esomeprazole price Buy Sildenafil Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Arthritis

7.5 yaşında hayvanlarla ilgili  başladığı  araştırmasını  8 yaşında tamamlamış  Yiğitcem. Gizemli Hayvanlar ismini verdiği kitabının tanıtım yazısı oldukça dikkat çekici olan Yiğitcem, kendini  kıvırcık saçlı, zeki ve akıllı  olarak tanımlıyor.  2003 Bodrum doğumlu olan Yiğitcem, arkadaşları arasında Berefter, Einstesin ve Leopar Çocuk lakapları ile  tanınıyor.

Ailesi içinde hareketli ve meraklı kişiliği ile kendinden söz ettiren Yiğitcem, 5 Ocak?ta Marmara Kolejinde gerçekleştireceği ilk imza günü için şimdiden oldukça heyecanlı olduğunu söylüyor.  Küçük yazarın babası Mürsel Akkaya ile yaptığımız görüşmede ?Oğlumla gurur duyuyorum. 24 saat araştırma yapıyor, çok konuşkan ve atik bir çocuk.  İnşaat işlerim nedeniyle çok sık yurt dışına çıkıyorum ve bu seyahatlerim sırasında mümkün oldukça ailemi de yanımda götürüyorum Yiğitcem gittiğimiz yerlerdeki hayvanat bahçelerini gezmeyi çok severdi ve sanırım onlardan da etkilenmiş.    Bizler annesi ve babası olarak oğlumuzun bundan sonra yapacağı her türlü çalışmasına elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz? dedi.

Yiğitcem Akkaya bir sonraki kitabını tarihteki Türk devletleri ile ilgili yazmaya hazırlandığını, özellikle Göktürkler, Selçuklular ve Mısırlılar ile ilgili araştırmalar yaptığını ifade etti.

Küçük yazar Yiğitcem Akkaya imza günü 5 Ocak Cumartesi günü, saat 10:00 da Marmara Kolejinde gerçekleşecek.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Yaşı küçük ama yeteneği büyük yazar Yiğitcem’i yürekten kutluyorum.

  2. ben yigitcemin babasıyım gösterdiginiz ilgi için teşekür ederim. İmza gününe dost akraba ve arkadaşlarınızla bekliyoruz…

  3. BEN YİGİTCEM AKKAYA İLGİLEGİNDİNİZ İ.ÇİN TEŞEKÜRLER
    BU GÜN BASKIDAN KİTABIMI TESLİM ALDIM OKULUMDA ŞİMDİ