Bodrum Gündem

Şoförler Odası S Plakalar İçin Toplandı…

Şoförler Odası S Plakalar İçin Toplandı…
06.01.2014
0
A+
A-

Belediyenin elinde bulunan servis araçlarının satışının sıkıntı yarattığını düşünen Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bağlı servis kooperatifi başkanları Oda Başkanı Aytekin Çanakçı başkanlığındaki toplantıda bir araya geldiler.

Bodrum Gündem Haber  / 6 Ocak 2014

Türkiye’nin 10’uncu Kalkınma Planı’na göre, Büyükşehir statüsüne geçen iller kapsamında 2014 yılı mahalli idareler seçimleri sonrasında toplam belediye sayısı 2 bin 950’den bin 395’e düşecek. Muğla ilinin de Büyükşehir’e dahil edilmesinin ardından kapatılan belediyeler arasına giren Bodrum belde belediyeleri ellerinde bulunan Buy Viagra online servis araçlarını birer birer satarak kapanma yolundaki adımlarını atmaya başladılar.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Aytekin Çanakcı, Ortakent Servis Kooperatifi Başkanı Ali Tabak, Yalıkavak Servis Kooperatifi Başkanı Mücahit Asar, Gümüşlük Servis Kooperatifi Başkanı Hakan Kırık, Konacık Servis generic Plavix Kooperatifi Başkanı Hüseyin Etin, Göltürkbükü Servis Kooperatifi Başkanı Musa Koçbasan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Çanakcı basına  yaptığı açıklamada Yarımada da faaliyet gösteren  mevcut S plakalı servis araç sayısının kontrolsüzce arttığını, bu artış neticesinde S plakalı araçların arz-talep dengesini bozduğunu ifade ederek,” Belediyelerce verilen S plakalı araçların çoğunun faaliyet göstermediği, sadece rant meselesi haline getirilip mevcut S plakalı çalışan araçlarımızı mağdur ettiği görülmektedir. Belediyelerin kontrolsüzce yapış olduğu bu uygulamaya artık bir buy Lithium online son verip, çalışan esnafımızı düşünmesini istiyoruz”dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından başkan Aytekin Çanakcı, yönetim kurulu üyeleri ve kooperatif başkanları durum değerlendirmesi yapmak üzere toplantıya basına kapalı olarak devam ettiler.

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.